Digitaal aanbod

Het digitale aanbod van de bibliotheek wordt groter en groter. Denk bijvoorbeeld aan gratis e-books, een luisterboek-app en digitale prentenboeken. Ook op het gebied van muziek is er steeds meer beschikbaar, zoals albums reserveren via Muziekweb.nl.

Met je Bibliotheekpas kun je via het e-bookplatform gratis e-books lezen.

Gratis digitale kranten en tijdschriften

Gratis toegang tot ruim 3.600 kranten en tijdschriften in 60 talen. Een rijke en actuele verzameling buitenlandse en Nederlandse kranten, hobby- en lifestylemagazines!

eBooks eregalerij

Digitale huiskamer

Twee keer per maand kun je bij DOK terecht voor kleine en grote vragen over digitale media. Tijdens dit spreekuur (gratis, aanmelden niet nodig) is er volop ruimte voor vragen aan deskundige vrijwilligers van Seniorweb.

De LuisterBieb

Heb je al gehoord over de LuisterBieb-app? Hier lees je meer over deze gratis app. Met de LuisterBieb kun je genieten van meer dan 200 luisterboeken en hoorcolleges, waar en wanneer je maar wilt.

Leden lezen e-books

Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie, bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader. Maak een webaccount aan en begin met lezen!

Heb je hulp nodig bij het gebruiken van het e-bookplatform? Bekijk de veelgestelde vragen

Heb je vragen over e-books in het algemeen? Bekijk de veelgestelde vragen hier

Nog geen bibliotheeklid? Schrijf je dan nu in!

Gratis hoorcolleges voor leden

Inspirerende hoorcolleges van Maarten van Rossem, Midas Dekkers en vele anderen.