lenen bij DOKnieuwste boeken


uitgelicht

 • Escape room

  Maren Stoffels

  Alissa, Milas, Mint en Sky (om de beurt ik-figuur) hebben elk hun eigen probleem of geheim. Ze geven zich op voor een uurtje in een escape room, maar de eigenaar heeft heel andere plannen. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Escape room

 • Een kwestie van chemie

  Mai Thi Nguyen-Kim

  Hoe werkt een batterij van een smartphone? Wat gebeurt in het lichaam bij het drinken van alcohol? Wetenschapper en YouTube-ster Mai Thi Nguyen-Kim (1987) gaat in op allerlei scheikundige vragen. Vanaf ca. 16 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een kwestie van chemie

 • A good girl's guide to murder

  Holly Jackson

  Vijf jaar geleden verdween Andie Bell, drie dagen later bekent haar vriendje Sal dat hij haar vermoord heeft en pleegt zelfmoord. Andie's lichaam wordt echter nooit gevonden. Pip, een klasgenootje van Andie, heeft altijd geloofd dat Sal onschuldig is. Kan ze dat bewijzen zonder zelf gevaar te lopen? Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van A good girl's guide to murder


boek van de maand

Meisjes dromen

Het is snel gegaan met het vrouwenvoetbal: in juli 2019 stonden Miedema en andere voetbalmeiden in de WK-finale. Lees er van alles over, met o.a. columns, verslagen en interviews. Vanaf ca. 15 jaar.

bekijk dit boek
E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

Nieuwe e-books


luisterboeken


Nieuwe muziek

Aan het lenen via Muziekweb zijn extra kosten verbonden.
 


digitale bronnen

Wil je weten wat we je nog meer te bieden hebben? Wij zijn graag je gids, zodat jij je weg vindt naar betrouwbare informatie. 

wat vind je van deze pagina's?

Inspireren deze nieuwe pagina's jou bij het vinden van een volgend boek om te lezen? Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening.