lenen bij DOKnieuwste boeken


uitgelicht

 • Take a break

  Sara van Geloven

  Wil je een tussenjaar nemen of voor studie of vrijwilligerswerk voor langere tijd op reis gaan en de wereld verkennen? Lees in deze gids van alles over o.a. de voorbereiding, spaarplan, de perfecte reisoutfit en uitdagingen tijdens de reis. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Take a break

 • De weg naar mezelf

  Nora Monsecour

  Nora (23, ik-figuur) wordt geboren als Aaron. Al van jongs af aan voelt ze dat ze niet in het juiste lichaam is geboren. Op haar achttiende ondergaat ze een geslachtsoperatie. Ze vertelt over haar leven en ervaringen als transgender. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De weg naar mezelf


boek van de maand

Kick the moon

De 15-jarige Brits-Pakistaanse Ilyas Mian wil het liefst stripboeken maken. Maar zijn ouders en school geven hem daar geen ruimte voor. Dan ontmoet hij door omstandigheden de blanke en rijke Kelly. Door haar durft hij uiteindelijk voor zichzelf te kiezen....

bekijk dit boek
E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

Nieuwe e-books


luisterboeken


Aan het lenen via Muziekweb zijn extra kosten verbonden.
 


digitale bronnen

Wil je weten wat we je nog meer te bieden hebben? Wij zijn graag je gids, zodat jij je weg vindt naar betrouwbare informatie. 

wat vind je van deze pagina's?

Inspireren deze nieuwe pagina's jou bij het vinden van een volgend boek om te lezen? Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening.