lenen bij DOKnieuwste boeken


uitgelicht

 • The grace year

  Kim Liggett

  Tierney (16, ik-persoon) wordt net als alle 16-jarigen een jaar uit de stad verbannen. Tijdens dat jaar moeten ze hun speciale magie, waarmee ze mannen zouden kunnen verleiden en tot waanzin drijven, in de wildernis zien kwijt te raken. Zal Tierney dat jaar oveleven? Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van The grace year

 • Alegría

  Francesc Miralles, Álex Rovira

  Adviezen voor als je somber bent of verdrietig en geen uitweg meer weet. De adviezen leiden je naar je natuurlijke levenslust.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Alegría


boek van de maand

Catch & kill

Verslag van de moeizame speurtocht om het seksuele wangedrag en het machtsmisbruik van filmproducent Harvey Weinstein aan het licht te brengen en wat er daarna gebeurde.

bekijk dit boek
E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

Nieuwe e-books


luisterboeken


Nieuwe muziek

Aan het lenen via Muziekweb zijn extra kosten verbonden.
 


digitale bronnen

Wil je weten wat we je nog meer te bieden hebben? Wij zijn graag je gids, zodat jij je weg vindt naar betrouwbare informatie. 

wat vind je van deze pagina's?

Inspireren deze nieuwe pagina's jou bij het vinden van een volgend boek om te lezen? Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening.