Gezin & Gezondheid

Terug naar alle genres


Caroline Tensen Het verboden woord

Beschrijving van de klachten die vrouwen kunnen krijgen als gevolg van de overgang, aangevuld met het persoonlijke verhaal van de Nederlandse presentatrice. Met praktische informatie, gesprekken met experts en ervaringsverhalen van vrouwen in de overgang.

Bekijk dit boek


Boekentips van onze redactie

 • Alain De Botton, The School of Life Goed genoeg ouderschap

  Levenslessen over ouderschap en opvoeding van de bekende Zwitsers-Britse schrijver en filosoof (1969). Met foto’s en illustraties in zwart-wit.

  Gedrukt boek

 • Kristin Neff Zelfcompassie

  Werk- en oefenboek om tot een gelukkiger leven te komen door het accepteren van eigen fouten en onvolmaaktheden.

  Gedrukt boek

 • Cielke Sijben, Marleen Dijkhoff Alles over Ayurveda

  Beschrijving van hoe mensen lichamelijk en mentaal in balans kunnen blijven met de eeuwenoude leefwijze en voedingstechnieken van Ayurveda.

  Gedrukt boek

 • Celia Dodd Als ze maar gelukkig zijn

  Bespreking van problemen en dilemma's die kunnen voorkomen in de relatie tussen ouders en hun volwassen kinderen. Met aandacht voor persoonlijke ervaringen van ouders en adviezen van experts voor het ontwikkelen van een hechte band met het volwassen kind.

  Gedrukt boek

 • Joris Linssen Het boek Louis

  Dit is het verhaal van Louis en de invloed die hij heeft gehad op Joris Linssen. Louis wordt geboren in een taxi, te vondeling gelegd en later weer teruggehaald door zijn moeder, een prostituee uit Den Haag. Op zijn 21e wordt zij door een klant vermoord, terwijl Louis onschuldig gevangenzit in Parijs. Hij heeft een jeugd vol kindertehuizen en pleeggezinnen...

  Gedrukt boek


Nieuwe boeken


Films

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken