Nieuwe romans / Young Adult

 • Zo heb ik jou ook liefgehad Bekijk details

  Dit ongelooflijke, waargebeurde verhaal geeft een ontroerend inkijkje in het hart van een dappere vrouw- en in het vaderhart van God.

  Bekijk details van Zo heb ik jou ook liefgehad

 • Het huis van de verzamelaar Bekijk details

  Mr. Flood is een obsessieve verzamelaar. Zijn huis is van top tot teen volgestouwd met spullen: opgezette vogels, poppen, boeken. Vrij normaal voor iemand met verzamelwoede, behalve dan dat hij tussen al die spullen een groot geheim verbergt.

  Bekijk details van Het huis van de verzamelaar

 • Club Mars Bekijk details

  De 29-jarige Romy Hall is onlangs veroordeeld tot tweemaal levenslang plus zes jaar. Ze slijt haar dagen in een maximaal beveiligde vrouwengevangenis in Noord-Californië. Totdat ze uit haar sleur wordt gerukt door nieuws vanbuiten, en haar lot naar eigen hand moet proberen te zetten.

  Bekijk details van Club Mars

 • Valkuil Bekijk details

  In Finland wacht een jonge IJslandse vrouw op haar geliefde. Ze willen per schip naar IJsland terug, om de oorlog te ontvluchten die zich nu tot de noordelijke landen heeft uitgebreid. Haar verloofde komt echter niet opdagen.

  Bekijk details van Valkuil

 • Nieuwe maan Bekijk details

  Joe heeft zijn broer al tien jaar niet gezien. De reden daarvoor is gruwelijk: Ed wacht zijn doodstraf af in een gevangenis in Texas, mijlenver van Joe en de rest van hun disfunctionele gezin. Wanneer de executiedatum vastgesteld wordt, is Joe vastbesloten om zijn broer nog een laatste keer te ontmoeten.

  Bekijk details van Nieuwe maan

Informatieve toppers

 • Feitenkennis Bekijk details

  Op eenvoudige vragen over wereldwijde trends geven we systematisch de verkeerde antwoorden. Het is zelfs zo erg dat een chimpansee die willekeurig antwoorden kiest consequent leraren, journalisten, Nobelprijswinnaars en studenten overtreft.

  Bekijk details van Feitenkennis

 • I’M Lijfboek Bekijk details

  In I'M Lijfboek, de opvolger van Te lijf, hebben Isa Hoes en Medina Schuurman alle belangrijke informatie over gezondheid, beweging, ontspanning en voeding voor je verzameld. Met ingrediënten die juist nu goed voor je zijn. Een leuk, praktisch en vooral mooi handboek voor alle vrouwen vanaf veertig!

  Bekijk details van I’M Lijfboek

 • Hersenletsel heb je niet alleen Bekijk details

  Onze maatschappij heeft nauwelijks besef van de impact die hersenschade heeft op het dagelijks leven van allen die er bij betrokken zijn; zelfs voor ervaringsdeskundigen is en blijft het een permanente 'zoektocht'. Kennis delen helpt, vandaar dit boek.

  Bekijk details van Hersenletsel heb je niet alleen

Nieuwe dvd's

 • Jumanji: Welcome To The Jungle Bekijk details

  Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen.

  Bekijk details van Jumanji: Welcome To The Jungle

 • Otez-Moi D'un Doute Bekijk details

  De 45-jarige Erwan is geschokt wanneer hij er bij toeval achter komt dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn biologische vader is. Hij gaat op zoek en vindt Joseph, een excentrieke oude man met wie hij al snel een band vormt. Dan komt hij de ongrijpbare en aantrekkelijke Anna tegen.

  Bekijk details van Otez-Moi D'un Doute

 • Little boy Bekijk details

  De 7-jarige Pepper is te klein voor zijn leeftijd en wordt daarom door anderen gekscherend ‘Little Boy’ genoemd en gepest. Als zijn vader zich tijdens de Tweede Wereldoorlog aanmeldt om mee te vechten met het Amerikaanse leger staat Peppers leven op z’n kop.

  Bekijk details van Little boy

 • Cape Town – tv serie Bekijk details

  De eerste zaak van het nieuwe duo is de moord op een succesvolle zakenman, die wordt gevonden met een Albert Einstein masker op. Al snel wordt een tweede lijk gevonden, ook met een masker op.

  Bekijk details van Cape Town – tv serie

Tips e-books

 • Het leren voorbij Bekijk details

  In dit boek vraagt onderwijspedagoog Gert Biesta zich af wat het zou betekenen voor opvoeding en onderwijs wanneer we de vraag van het mens-zijn niet vooraf invullen, maar ons radicaal open stellen voor het nieuwe begin dat zich aandient met ieder kind.

  Bekijk details van Het leren voorbij

 • Suikerspin Bekijk details

  In De suikerspin en andere wielerverhalen verzamelt Thijs Zonneveld zijn beste verhalen over de almaar populairder wordende wielersport in Nederland.

  Bekijk details van Suikerspin

 • Spaans Bekijk details

  Winkelen. Eten bestellen. Kletsen over het weer. Over je familie praten. Handelen in noodgevallen. Of je nu de taal van je favoriete land studeert of er gewoon op vakantie bent, met dit boek sta je nooit met je mond vol tanden.

  Bekijk details van Spaans

 • Ondenkbaar Bekijk details

  Bestsellerauteur en meesterverteller Dean Koontz schreef met De buurman een huiveringwekkende novelle. Iedere stad heeft zijn mysteries en geheimen, maar er is weinig zo verontrustend als de vraag wie de nieuwe buurman van de familie Pomerantz is...

  Bekijk details van Ondenkbaar

Gratis hoorcolleges voor leden

Inspirerende hoorcolleges van Maarten van Rossem, Midas Dekkers en vele anderen.

Sterke vrouwen

Themapagina met informatieve boeken, romans en dvd's over inspirerende vrouwen. 

Schatgraven in Delpher

Gratis toegang tot ruim 60 miljoen pagina’s uit Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften uit het verleden.