Nieuwe romans / Young Adult

 • De familiereünie Bekijk details

  Doordat de Seine buiten zijn oevers dreigt te treden door aanhoudende regen is een gezin tot elkaar veroordeeld en kunnen hun geheimen niet langer verborgen blijven.

  Bekijk details van De familiereünie

 • Stockholm Confidential – Stockholm Bekijk details

  Solveig Berg is een in diskrediet geraakte jonge journaliste, op zoek naar een sappig verhaal voor haar comeback. Dit verhaal hoopt ze te vinden in de Stockholmse modellenwereld

  Bekijk details van Stockholm Confidential – Stockholm

 • Een dodelijk venijn Bekijk details

  In Nîmes bezwijken binnen een maand drie mannen van rond de tachtig aan de gevolgen van een spinnenbeet. Nog vreemder is dat de beet van deze spinnensoort, de bruine kluizenaarsspin, doorgaans niet dodelijk is.

  Bekijk details van Een dodelijk venijn

 • De geur van miljoenen Bekijk details

  Twaalf verhalen, die zich afspelen in het heden, over mensen die vriendschap zoeken en begrepen willen worden, maar die niet bij machte zijn om te voorkomen dat een of andere vreemde gebeurtenis hun leven op zijn kop zet.

  Bekijk details van De geur van miljoenen

 • Mus Bekijk details

  Mus baalt als een stekker wanneer haar vader er met een jongere vrouw vandoor gaat. Als haar moeder, een lerares, een relatie met een collega begint, staat haar wereld helemaal op zijn kop.

  Bekijk details van Mus

Informatieve toppers

 • 1000 dingen doen in Nederland Bekijk details

  Met ideeën voor bijzondere uitjes voor het hele gezin. Praktisch gerangschikt per provincie en afgewisseld met leuke top 10-lijstjes.

  Bekijk details van 1000 dingen doen in Nederland

 • Wonderplants 2 Bekijk details

  De trend om meer en ander groen in je interieur te brengen is here to stay. Na Wonderplants bundelt Wonderplants 2 opnieuw een twintigtal topinterieurs van over de hele wereld.

  Bekijk details van Wonderplants 2

 • Ontpillen Bekijk details

  Naarmate we ouder worden gaat er steeds meer in ons lijf haperen. Veel (ouderdoms) kwalen zijn goed te bestrijden met een gezonde leefstijl, maar veel vaker dan nodig is grijpen we naar pillen.

  Bekijk details van Ontpillen

 • Terugkeer naar liefde Bekijk details

  Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die op een makkelijke manier meer te weten wil komen over het gedachtegoed van Een cursus in wonderen.

  Bekijk details van Terugkeer naar liefde

Nieuwe dvd's

 • The post Bekijk details

  Een waargebeurd verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham en redacteur Ben Bradlee van The Washington Post.

  Bekijk details van The post

 • Shape of water Bekijk details

  In een geheime onderzoeksbasis tijdens de Koude Oorlog sluit een conciërge vriendschap met een mysterieuze amfibieman, die daar gevangen wordt gehouden.

  Bekijk details van Shape of water

 • Paul, Apostle Of Christ Bekijk details

  Het verhaal over Paulus, vertolkt door James Faulkner, die van de meest beruchte vervolger van de christenen Jezus Christus' meest invloedrijke apostel werd.

  Bekijk details van Paul, Apostle Of Christ

 • The Lawyer Bekijk details

  Als kind zagen Frank en zijn zus Sara (Malin Buska) hun ouders sterven in een explosie veroorzaakt door een autobom en als hij erachter komt wie verantwoordelijk was, voelt hij zich genoodzaakt wraak te nemen ...

  Bekijk details van The Lawyer

Tips e-books

 • Ga lekker zelf in je kracht staan Bekijk details

  Flexwerken, punten op de horizon, brainstormen en centraal stellen. De innovatieve kwaliteitsslagen vliegen ons om de oren op kantoor, maar worden we daar nou beter van, vraagt Japke-d. Bouma zich af.

  Bekijk details van Ga lekker zelf in je kracht staan

 • Berichten uit het tussenhuisje Bekijk details

  Nadat schrijver Henk van Straten uit zijn huwelijk was gestapt woonde hij twee jaar lang in "het tussenhuisje', een knullige, smalle afsplitsing van een bestaande woning, in Eindhoven. De benauwde behuizing staat symbool voor deze verkrampte episode tussen het leven dat hij achter zich had gelaten en het leven dat nog moest beginnen.

  Bekijk details van Berichten uit het tussenhuisje

 • Thuisvakanties Bekijk details

  Waarom zouden jaarlijks 14 miljoen toeristen Nederland bezoeken? Waarom is ons land zo populair bij Duitsers, Britten, Belgen, Amerikanen, Chinezen en Brazilianen? En waarom zouden steeds meer van die toeristen niet in een standaard-hotel gaan zitten, of op een camping, maar via Airbnb 'bij de mensen thuis'? Het antwoord is simpel: omdat er geen betere plek is om vakantie te vieren dan vanuit je eigen huis!

  Bekijk details van Thuisvakanties

 • Dubbel bedrog Bekijk details

  Terwijl de recherche geen enkel ander aanknopingspunt heeft dan een vage compositietekening, probeert criminologe Karin Vonk een patroon te ontdekken in de activiteiten van de serieverkrachter die nu al maandenlang de stad teistert.

  Bekijk details van Dubbel bedrog

 • Rena's belofte Bekijk details

  De Poolse Rena vertrekt met het eerste geregistreerde joodse vrouwentransport naar Auschwitz. Enkele dagen later arriveert ook haar zusje Danka. De jonge vrouwen verrichten dwangarbeid, lijden honger en ontsnappen ternauwernood aan de medische experimenten van nazi-dokter Mengele.

  Bekijk details van Rena's belofte

Gratis hoorcolleges voor leden

Inspirerende hoorcolleges van Maarten van Rossem, Midas Dekkers en vele anderen.

Sterke vrouwen

Themapagina met informatieve boeken, romans en dvd's over inspirerende vrouwen. 

Schatgraven in Delpher

Gratis toegang tot ruim 60 miljoen pagina’s uit Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften uit het verleden.