muziekweb en Filmbieb

Naar Muziekweb.nl

Via Muziekweb en Filmbieb vind je je favoriete liedjes en films en ontdek je nieuwe pareltjes. Als lid van DOK kun je ook cd's en dvd's lenen.

Muziekweb is de grootste muziekbibliotheek van Nederland en biedt alles om je smaak te ontwikkelen op het gebied van klassiek, jazz, wereldmuziek en pop. Je beluistert de nummers via YouTube of Spotify (wel even inloggen met je Spotify-account). 

Via Filmbieb, ook van Muziekweb, kun je via de site trailers bekijken en wordt er achtergrondinformatie over de beschikbare films en series gegeven. Je vindt er onder andere Nederlandse films, series, documentaires en boekverfilmingen.

Lenen van muziek en films

Nadat je je hebt aangemeld voor Muziekweb en ingelogd bent, kun je thuis via je computer, laptop of tablet het grootste gedeelte van de landelijke collectie aan cd's (via Muziekweb.nl) en dvd's (via Filmbieb.nl) aanvragen. Je gereserveerde cd of dvd is vervolgens binnen een aantal dagen bij DOK Centrum af te halen. Hebben wij de film die je zoekt niet in onze eigen collectie, dan biedt Filmbieb.nl dus uitkomst!

De kosten voor het lenen via Muziekweb en daarmee ook Filmbieb vind je bij onze tarieven.