Natuur & Dieren

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van de redactie

 • De Bosatlas van de Wadden

  Informatie in woord en beeld (kaarten, grafieken, kleurenfoto’s, infographics) over het Waddengebied, o.a. over de ontstaansgeschiedenis, flora en fauna, de bevolking, folklore, werkgelegenheid, de Wadden als UNESCO Werelderfgoed.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De Bosatlas van de Wadden

 • Het zero waste project

  Jessie Kroon;Nicky Kroon

  Ervaringen van twee zussen tijdens hun poging om te leven met zo min mogelijk afval; met adviezen om met zo weinig mogelijk verspilling te leven.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het zero waste project

 • Stikvallei

  Frank Westerman

  Onderzoek naar de toedracht en achtergronden van een natuurramp in Kameroen in 1986, waarbij alle mensen en dieren in de Nyosvallei door onbekende oorzaak om het leven kwamen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Stikvallei

 • Beschadigd

  Felix Francis

  Een detective van de British Horseracing Authority krijgt te maken met een onbekende afperser die renpaarden vergiftigt.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Beschadigd

Boek van de maand

Elli Radinger, De wijsheid van wolven

Vergeet Roodkapje! Wolven eten geen mensen, zijn dol op hun eigen kinderen en respecteren oudere familieleden. Ontdek hoe ze denken, leidinggeven en voor elkaar zorgen. Wat wolven ons kunnen leren over mens-zijn.

Bekijk dit boek

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken