Coronavirus


wegwijs

hoe zit het nu met boetes?

De boetevrije peiode liep tot 15 juni. Nu wordt er dus weer gewoon te-laatgeld berekend wanneer je je boeken na de inleverdatum terugbrengt. Wel is de leenperiode tot 1 september verruimd naar 6 weken.

Is reserveren nog steeds gratis?

Op dit moment kan er via MijnDok nog steeds gratis gereserveerd worden. We vragen je maar 2 materialen per pas te reserveren. Zo kunnen we iedereen goed helpen. Zodra je reservering beschikbaar is krijg je van ons een e-mail. Kijk voor de zekerheid nog even of de contactgegevens die wij van je hebben nog juist zijn. Dit kan door in te loggen op MijnDok.

De reservering kan dan tijdens openingstijden afgehaald worden, je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De gereserveerde boeken staan in de grote stellingkast links van de balie, gesorteerd op achternaam van de leden. Je kunt je reservering zelf pakken, je hoeft hiervoor niet langs de klantenservicebalie.

wanneer kan ik mijn bestelling of reservering ophalen?

Nu we weer gedeeltelijk open zijn krijg je net als vroeger een mailtje van ons als je reservering binnen is. Je kunt deze tijdens openingstijden komen ophalen, je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. 
Heb je meerdere items gereserveerd let dan op. Je krijgt voor elk gereserveerd item een afzonderlijk mailtje dat het item voor je klaarligt.

De gereserveerde boeken staan in de grote stellingkast links van de balie, gesorteerd op achternaam van de leden. Je kunt je reservering zelf pakken, je hoeft hiervoor niet langs de klantenservicebalie.

ik wil mijn boeken inleveren. Kan dat?

Tijdens de openingstijden kan je je boeken gewoon binnen bij DOK inleveren. Zijn we gesloten? Bij DOK Voorhof (in de brievenbus) en DOK centrum (via het buiten-inleverpunt) kunnen de boeken ingeleverd worden. Let er bij DOK centrum op dat de boeken met de voor- of achterkaft tegen het luik gehouden moeten worden, niet met de rug. Bekijk hier de video met de instructie.

hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuws over DOK?

Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in via dok.info/nieuwsbrief. Je kunt je op elk gewenst moment ook weer uitschrijven.
Like ook onze Facebook pagina (Dok Delft) of volg ons op Twitter (@Dokdelft) voor nieuws en (lees)tips.

hoe zit het met de lessen en cursussen van de VAK?

Alle informatie over de online lessen en cursussen van de VAK staat op vak-delft.nl. 

ik heb een boek gereserveerd maar het duurt zo lang. Hoe komt dat?

De leentermijn van alle boeken is op dit moment 6 weken. Hierdoor kan het langer duren voordat je reservering binnen is.

kan ik ook e-books en luisterboeken lenen?

Alle DOK abonnementen, behalve het kort abonnement, geven ook toegang tot de volledige collectie van de online bibliotheek. Hier vind je zowel e-books als luisterboeken. Meer informatie over het lenen van e-books en luisterboeken vind je hier.

Ben je geen DOK-lid? Dan kan je een aantal luisterboeken gratis beluisteren via de Luisterbieb-app.

zit jouw vraag er niet bij?

Stuur een bericht naar info@dok.info en laat ons weten waar we je mee kunnen helpen. We proberen zo snel mogelijk te reageren.


hoe werkt die brievenbus?