Coronavirus


veelgestelde vragen rondom de sluiting


Ik had mijn boeken al moeten inleveren, wat nu?

De boetevrije periode wordt verlengd tot en met 15 juni. Er wordt in deze periode geen te-laatgeld berekend. Van alle boeken die nu zijn uitgeleend wordt de inleverdatum op 15 juni gezet. De boeken hoeven voor die datum niet teruggebracht te worden. Dit mag natuurljk wel! Gebruik hiervoor de het buiteninleverpunt bij Dok Centrum, of de brievenbus bij Dok Voorhof.

Dit geldt ook voor cd's, dvd's, speel- en leermaterialen en audioboeken op cd.

ik wil iets reserveren via MijnDOK, kan dat nog?

Op dit moment kan er gewoon via MijnDok gereserveerd worden. Zodra je reservering beschikbaar is nemen we telefonisch contact op voor een afhaal afspraak. Kijk voor de zekerheid wel nog even of de contactgegevens die wij hebben nog juist zijn. Dit kan door in te loggen op MijnDok.

mijn reservering staat klaar bij DOK centrum of DOK voorhof. Wanneer kan ik die ophalen?

Heb je een mail hebt gekregen dat er een reservering klaarstaat, maar hebben we je nog niet gebeld? Neem dan zelf contact op door ons te bellen op 06 391 94 431 op werkdagen tussen 10:00 uur en 12:00 uur, of stuur ons een mailtje op klantenservice@dok.info. Dan maken we een afspraak om de reservering op te halen.

hoe gaat het nu met boetes?

In de periode dat DOK gesloten is worden er geen boetes gerekend. Deze boetevrije periode loopt van 14 maart tot en met 15 juni.  

ik wil toch graag mijn boeken inleveren. Kan dat?

Bij DOK Voorhof (in de brievenbus) en DOK centrum (via het buiten-inleverpunt) kunnen de boeken ingeleverd worden. Let er bij DOK centrum op dat de boeken met de voor- of achterkaft tegen het luik gehouden moeten worden, niet met de rug.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuws over DOK?

Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in via dok.info/nieuwsbrief. Je kunt je op elk gewenst moment ook weer uitschrijven.
Like ook onze Facebook pagina (Dok Delft) of volg ons op Twitter (@Dokdelft) voor nieuws en (lees)tips.

hoe zit het met de lessen en cursussen van de VAK?

De informatie over de lessen en cursussen van de VAK staat op vak-delft.nl. 

kan ik ook e-books lenen?

Alle DOK abonnementen, behalve het kort abonnement, geven ook toegang tot de online bibliotheek. Meer informatie over het lenen van e-books vind je hier »

zit jouw vraag er niet bij?

Stuur een bericht naar info@dok.info en laat ons weten waar we je mee kunnen helpen. We proberen zo snel mogelijk te reageren.


tips voor de jeugd

Je hoeft je niet te vervelen met deze leerzame spelletjes, voorleesfilmpjes, leuke e-books en online lesmateriaal om thuis mee aan de slag te gaan.

voor de thuisblijvers

Browse lekker door het grote aanbod aan e-books, de mooiste luisterboeken en online kunstcollecties of volg een gratis hoorcollege.

meer tips

Volg ons op Facebook en Twitter voor leuke tips en actuele informatie.