Babyvoorlezen

Voorlezen aan kinderen is belangrijk! Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar het belangrijkste: ze beleven er veel plezier aan! Zo worden kleintjes grote lezers. De babyvoorleesactiviteiten worden in DOK Centrum georganiseerd.

Door te starten met de allerjongsten stimuleer je de taal- en spraakontwikkeling. Via versjes, liedjes en geluidsspelletjes gaat dit op een natuurlijke, speelse manier waar je kind en jij samen veel plezier aan beleven. Deze spelletjes tijdens de boekstartbijeenkomsten kun je zelf thuis herhalen met je kind.

De babyvoorleesactiviteiten worden geleid door Muziek op Schootdocent FĂ©lice van der Sande. Iedere bijeenkomst staat in het teken van een thema dat goed aansluit bij de belevingswereld van je kind.

Babyvoorlezen in DOK Centrum

Elke laatste woensdag van de maand, van 10.30 tot 11.30 uur. Check voor data onderstaand overzicht. Locatie: DOK Centrum, Jeugdafdeling, Vesteplein 100, Delft. Gratis deelname. Aanmelden niet nodig. Data 2018:

  • 27 juni 2018 'Zwemmen in de zee' over de zomer