KLIK Voortgezet Onderwijs


overzicht keuzeaanbod

  • RADIUS lees meer

    Kunstcentrum RADIUS is het centrum voor hedendaagse kunst en ecologie. In het programma Mijn Microben en ik ontdekken leerlingen de wondere wereld van de micro-organismen.


hoe het werkt

Het huidige Kunstklikprogramma vervalt. We werken aan een nieuw KLIKprogramma voor het voortgezet onderwijs. In 2023 starten we met enkele pilots. 

contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school of heb je andere vragen? Annerieke Hofland is coördinator voortgezet onderwijs voor KLIK en maakt graag kennis met je.

Telefoonnummer: 06 201 447 68
E-mailadres:  a.hofland@dok.info

stuur een e-mail


partners

Delft heeft een rijke culturele infrastructuur. We werken dan ook intensief samen met Erfgoed Delft, Theater de Veste, Filmhuis Lumen, Museum Prinsenhof Delft, Kunstcentrum Radius, Coöperatie De Vak en vele kunstdocenten die de workshops verzorgen op school of op locatie.

DOK Atelier Delft

Via taal en cultuur ondersteunen we samen met het Delftse culturele netwerk vmbo-leerlingen in hun zoektocht naar identiteit. In het atelier doen we dat door werkvormen uit de wereld van community art in te zetten als middel voor verandering. We richten ons hierbij op leerlingen van vmbo- en praktijkscholen. We sluiten aan bij de beweging ‘gelijke kansen door Cultuureducatie’.

kerndoelen

De programmaonderdelen van KLIK voldoen aan de kerndoelen voor kunstzinnige oriëntatie.

lees meer