DOK - de bibliotheek van Delft


vandaag open

DOK in OPEN
09:00 - 23:00
DOK Voorhof
14:00 - 17:30

bekijk de openingstijden


agenda

nieuws

 • Openingstijden feestdagen

  Tijdens de feestdagen zijn er andere openingstijden bij DOK. Kijk hieronder voor de openingstijden rond Sinterklaas, kerst en oud en nieuw.

  22 november 2022

 • Korting bij de Vliegende Bieb!

  Kun je niet zelf naar de bibliotheek komen? Dan komen we naar jou toe! Dat doen we met de Vliegende Bieb, de bibliotheek aan huisdienst van DOK. Word nu lid van de Vliegende Bieb en krijg eenmalig 50%...

  1 december 2023

 • vacature vrijwilligers Taalvisite Bekijk details

  Ben je gek op taal én kinderen? En hou je van voorlezen en draag je graag bij aan de taalontwikkeling van kinderen? Ga dan aan de slag als vrijwilliger Taalvisite.

 • Nieuwe afleveringen DOKcast online

  Beluister de allernieuwste DOKcasts die we hebben gemaakt voor de Kinderboekenweek 2023. En er zijn bij DOK ook drie superleuke schrijvers op bezoek geweest! Isabel van Duijne, Ilona de Lange en Michae...

  1 december 2023

meer nieuws


Tips voor DOK?

Wil je iets aan ons kwijt? We horen graag van je wat je van DOK vindt. Mis je iets? Of wil je juist iets leuks vertellen? We horen graag van je!

contact met DOK

Gratis jeugdabonnement

Een jeugdabonnement is bij DOK gratis. Dat betekent dat je tot en met je 17e gratis boeken, tijdschriften, e-books en luisterboeken kunt lenen!

lees meer

E-books of luisterboeken lenen

Met je DOK lidmaatschap kun je e-books en luisterboeken lenen via de Online Bibliotheek. Hiervoor moet je je bij de Online bibliotheek registreren met je pasnummer en je wachtwoord van DOK.

lees meer over de Online Bibliotheek


MijnDOK

Inloggen in MijnDOK

Met MijnDOK beheer je makkelijk je contactgegevens en kun je facturen of een openstaand passaldo betalen. Ook vind je hier een overzicht van de door jou geleende materialen.

log in op MijnDOK

nieuwsbrief

meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws rondom DOK, tips, (kortings)acties én activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief. Je ontvangt 'm dan maandelijks in je mailbox.

Bekijk hier onze vorige nieuwsbrieven

lees meer

Informatiepunt Digitale Overheid

Informatiepunt Digitale Overheid

Vanaf 4 oktober kun je bij DOK terecht met al je grote en kleine vragen over de Digitale Overheid. Of je nu een moeilijke brief hebt gekregen of even niet weet waar je moet beginnen met het aanvragen van studiefinanciering: Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) helpt je op weg.

Openingstijden
Op deze tijden kun je terecht bij het informatiepunt.

DOK in OPEN, vesteplein 100, Delft

 • Dinsdag 10:00 - 12:00 uur
 • Vrijdag 10:00 - 12:00 uur

DOK Voorhof, Duke Ellingtonstraat 203, Delft

 • Dinsdag 14:00 - 17:30 uur

Let op: tijdens de schoolvakanties is het IDO gesloten.

De eerste en de laatste week van de zomervakantie is er wel IDO.

meer over IDO


taalprojecten

Taalvisite

Bij Taalvisite helpen onze vrijwilligers kinderen en hun ouders hun taalachterstand te verkleinen en het leesplezier te vergroten.

lees meer

Taalhuis

Heb je moeite met lezen, schrijven en/of rekenen? Samen met een taalmaatje kan jij jezelf ontwikkelen! 

lees meer

Vliegende bieb

Ben je niet meer fysiek in staat om naar de bibliotheek te komen? Meld je dan aan voor de Vliegende Bieb. Onze vrijwilligers brengen de boeken aan huis.

lees meer