Nieuwsoverzicht

Resultaat 141 - 150 (van 194)

 • Wijzigingen Bekijk details

  7 januari 2016

  We hebben een aantal wijzigingen aangebracht in onze abonnementen waar we u graag van op de hoogte stellen. De standaard leentermijn is nu bijvoorbeeld 4 weken!

  Bekijk details van Wijzigingen

 • VerhalenBieb app stopt Bekijk details

  22 december 2015

  De VerhalenBieb app stopt per 1 januari 2016. Zowel niet-leden als leden kunnen met de gratis app diverse korte verhalen lezen op hun smartphone en tablet.

  Bekijk details van VerhalenBieb app stopt

 • Smaaklab Bekijk details

  9 november 2015

  Smaak is iets moois! Kinderen leren in het Smaaklab niet alleen koken en bakken. Ze doen bovendien experimenten met etenswaren en ze leren over (goede) voeding, dieet en gezond leven. Laat het pruttelen, borrelen en sudderen in steeds weer een andere workshop voor kinderen van 8-12 jaar…

  Bekijk details van Smaaklab

 • Foto's Boekenbendelab Bekijk details

  23 oktober 2015

  Meer dan 700 kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad tijdens het Boekenbendelab op zondag 11 oktober. Als afsluiter zijn er natuurlijk altijd de foto's nog. Zie jij jezelf ergens terug?

  Bekijk details van Foto's Boekenbendelab

 • DOK experimenteert: Speelobjecten Bekijk details

  12 oktober 2015

  Kinderen (en volwassenen) kunnen meer lenen dan alleen boeken, dvd’s en games. DOK Centrum leent nu ook speelobjecten uit!

  Bekijk details van DOK experimenteert: Speelobjecten

 • Bouwplaats Bekijk details

  8 oktober 2015

  Sterke verbindingen, bouwwerken en constructies: van de natuurlijke grondstoffen bamboe stokken en rubberen elastiek kun je veel maken!

  Bekijk details van Bouwplaats

 • Kinderboekenweek | Raar maar waar! Bekijk details

  11 september 2015

  Waarom is de zon zo heet? Hoe werkt een televisie? Waarom kun je jezelf niet kietelen? Onder het motto Raar, maar waar! vieren we tijdens de Kinderboekenweek de nieuwsgierigheid van kinderen.

  Bekijk details van Kinderboekenweek | Raar maar waar!

 • BoekStart maakt baby's slimmer Bekijk details

  11 september 2015

  Veel mensen kennen de positieve effecten van voorlezen. Dat dit echter al bij jonge baby's veel positieve effecten heeft, weet niet iedereen.

  Bekijk details van BoekStart maakt baby's slimmer

 • Opname NTR bijwonen Bekijk details

  10 september 2015

  Dossiervreters en veel-lezers hebben vaak één ding gemeen: in een mum van tijd verteren zij bergen papier. De meeste stervelingen lezen gemiddeld 250 woorden per minuut. Maar dat kan sneller. De beste snellezers ter wereld kunnen meer dan 2000 woorden per minuut wegwerken.

  Bekijk details van Opname NTR bijwonen

 • Studio Groen Bekijk details

  25 augustus 2015

  Kijken jullie weleens films en series? Binnenkort kunnen kinderen in DOK Centrum het geheim ontdekken van een green screen. Er komt een groen scherm te staan waarvoor kinderen zelf kunnen acteren. Met behulp van de computer verandert het groene scherm in een zelfgekozen achtergrond!

  Bekijk details van Studio Groen