DOK labs


Te doen t/m 6 januari

verborgen tekeningen

Zet een kleurenbril op en zie wat je eerder niet zag in één van de grote tekeningen. Klaar met ontcijferen? Maak dan je eigen verborgen tekening of boodschap. Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar in de Torteltuin, voor kinderen van 6 t/m 9 jaar in de Wegisweg.

Je kunt deze inloopactiviteit doen tijdens openingstijden van OPEN.

verborgen werelden

Drie grote, zwarte vormen zijn geland in Metropolis. Welke geheime werelden hebben ze te verbergen? Gluren mag! Voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. 

Je kunt deze inloopactiviteit doen tijdens openingstijden van OPEN.

verborgen werelden

workshops

verborgen werelden onder de loep

In deze workshop word je ontdekkingsreiziger van een wereld die je zelf gaat bouwen. Met een vingercameraatje leer je je wereld kennen tot in de kleinste hoekjes!

Inschrijven kan ook aan de balie.

voor kinderen van 6 t/m 9 jaar

voor kinderen van 10 t/m 14 jaar

op zoek naar verborgen geluiden

Boeken lees je. Toch? In deze workshop niet! Spits je oren en ga op zoek naar de verborgen geluiden tussen het papier, de nietjes en de kaften. Word componist en maak samen met de andere deelnemers een muziekstuk van de geluiden.

Inschrijven kan ook aan de balie.

voor kinderen van 10 t/m 14 jaar


DOK introduceert DOK labs

Wat zijn Labs?

Bij de Labs maak je van je ideeën kunstwerken, schrijf je verhalen of doe je mee aan theatervoorstellingen. De Labs zijn verspreid over het jaar en hebben iedere periode een nieuw thema.

Kom naar de Labs voor inloopactiviteiten of begeleide workshops met kunstenaars, theaterdocenten en wetenschappers. En terwijl jij creatief bent kunnen je ouders een hapje eten of iets drinken in ons proeflokaal of leescafé.