Jeugd 6-14 jaar

Zelfs als je zelf al kan lezen is het leuk om samen met je ouders te oefenen. Bij DOK zijn er boeken voor elk leesniveau!

Voor de kinderen in groep 3 die net leren lezen zijn er verschillende serie boekjes op AVI-niveau ingedeeld. Boeken voor kinderen van 7 of 8 jaar staan in de A-kast. In de B/C kasten zijn boeken voor kinderen van 9 jaar of ouder te vinden. Voor oudere kinderen (14+) hebben we onze Young Adult collectie. Deze is te vinden op de romanafdeling.

Nieuw!

Films

Werkstuk of spreekbeurt?

Hier vind je informatie voor je werkstuk of spreekbeurt. Ingedeeld op basisschool groep 5/6, groep 7/8 en voortgezet onderwijs klas 1/2.

E-book uitgelicht

Het jaar van Victor - Aby Hartog

Victor hoopt op oudjaarsavond dat het een fantastisch jaar wordt. Het jaar van Victor wordt echter een jaar waarin alles op zijn kop staat. Vanaf 10 jaar.

Leen ook eens een speelobject

Je kunt meer lenen dan boeken, tijdschriften en dvd’s. Een speelobject, bijvoorbeeld! Alleen bij DOK Centrum.

Lid worden

Ik wil lid worden

Voor € 15,- is de wereld voor jou een jaar lang te leen! Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd in bezit hebben. Of leen eens een e-book. Tegen een kleine bijdrage neem je bovendien de leukste films of speelmaterialen uit de objectenkast (alleen in DOK Centrum) mee naar huis.

Tips e-books