Spelend leren bij DOK

Meer en meer kinderen en hun ouders ontdekken de jeugdafdeling bij DOK Centrum en DOK Voorhof. Kom lekker spelen met het speelgoed, verkleed je als prinses uit een sprookjesboek of bekijk een digitaal prentenboek van Bereslim. Kan je al zelf lezen? Kies uit honderden leesboeken, strips en prentenboeken voor uren leesplezier!

Lid worden

Voor € 15,- is de wereld voor je kind een jaar lang te leen! Je mag maar liefst zes materialen tegelijkertijd in bezit hebben. Of dat nou babyboekjes, prentenboeken, voorleesboeken of leesboeken zijn. Of speelmateriaal, tijdschriften en zelfs knuffels met een bijpassend boek. 'Leest' je kind liever digitaal? Het e-bookaanbod staat volledig tot je beschikking. En tegen een kleine bijdrage neem je de leukste films mee naar huis!

E-book uitgelicht

Wauw Pauw - Yoko Heiligers

Als pauwtje geboren wordt is hij helemaal wit. Pauwtje wil óók gekleurde veren met ogen, net zoals de andere pauwen. In de dierentuin gaat hij op zoek. Vanaf 4 jaar.

Filmtips

 • De Gruffalo Bekijk details

  Vos, uil en slang zien een lekker hapje in muis. Maar muis maakt ze bang voor de Gruffalo: een beest met knarsende tanden, eeltige knieën en een gifgroene wrat. Bestaat de Gruffalo echt niet?

  Bekijk details van De Gruffalo

 • Peppa Pig Winterpret Bekijk details

  Peppa Pig woont bij haar broer George, mama en papa. Peppa speelt het liefste spelletjes, kleedt zichzelf mooi aan, maakt uitstapjes en springt het liefst in modderbaden. In Winterfun staat Kerstmis centraal.

  Bekijk details van Peppa Pig Winterpret

 • Avonturen van K3 Bekijk details

  In de serie gaan de zangeressen van K3 op wereldtournee. Ze beleven een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte humoristische avonturen op hun pad tegenkomen.

  Bekijk details van Avonturen van K3

Nieuw!

Waarom voorlezen?

Voorlezen is belangrijk

Voorlezen is misschien wel belangrijker dan je denkt voor de ontwikkeling van je kind. En het kan heel gezellig zijn!

Digitale prentenboeken van Bereslim

Naar de prentenboeken of code opvragen

Bereslim biedt digitale prentenboeken voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Er is keuze uit wel 60 titels. Met een code heb je drie weken toegang tot de prentenboeken. 

BoekStart voor baby's en peuters

BoekStart stimuleert (voor)lezen met baby's en peuters.

Tips e-books