Spelend leren bij DOK

Meer en meer kinderen en hun ouders ontdekken de jeugdafdeling bij DOK Centrum en DOK Voorhof. Kom lekker spelen met het speelgoed, verkleed je als prinses uit een sprookjesboek of bekijk een digitaal prentenboek van Bereslim. Kan je al zelf lezen? Kies uit honderden leesboeken, strips en prentenboeken voor uren leesplezier!

Lid worden

Voor € 15,- is de wereld voor je kind een jaar lang te leen! Je mag maar liefst zes boeken tegelijkertijd in bezit hebben. Of dat nou babyboekjes, prentenboeken, voorleesboeken of leesboeken zijn. Je kunt ook e-books lenen, puzzels, tijdschriften en zelfs knuffels met een bijpassend boek. En tegen een kleine bijdrage neem je de leukste films mee naar huis.

E-book uitgelicht

Speuren in het bos

Mees gaat met papa naar het bos. Ze gaan op zoek naar de wilde dieren die in het bos wonen. Maar waar zijn ze allemaal gebleven? Gelukkig heeft Mees een goede speurneus! Linda Bikker maakte de vrolijke illustraties en schreef de tekst op rijm. Een kleurrijk prentenboek vol kijk- en voorleesplezier voor peuters.

Tips e-books

Nieuw!

Digitale prentenboeken van Bereslim

Naar de prentenboeken of code opvragen

Bereslim biedt digitale prentenboeken voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Er is keuze uit wel 60 titels. Met een code heb je drie weken toegang tot de prentenboeken. 

Waarom voorlezen?

Voorlezen is belangrijk

Voorlezen is misschien wel belangrijker dan je denkt voor de ontwikkeling van je kind. En het kan heel gezellig zijn!

Filmtips

Zilveren griffels en penselen 2017

BoekStart voor baby's en peuters

BoekStart stimuleert (voor)lezen met baby's en peuters.