Spelend leren bij DOK

Meer en meer kinderen en hun ouders ontdekken de jeugdafdeling bij DOK Centrum en DOK Voorhof. Kom lekker spelen met het speelgoed, verkleed je als prinses uit een sprookjesboek of bekijk een digitaal prentenboek van Bereslim. Kan je al zelf lezen? Kies uit honderden leesboeken, strips en prentenboeken voor uren leesplezier!

Lid worden

Voor € 15,- is de wereld voor je kind een jaar lang te leen! Je mag maar liefst zes boeken tegelijkertijd in bezit hebben. Of dat nou babyboekjes, prentenboeken, voorleesboeken of leesboeken zijn. Je kunt ook e-books lenen, puzzels, tijdschriften en zelfs knuffels met een bijpassend boek. En tegen een kleine bijdrage neem je de leukste films mee naar huis.

Filmtip

 • Pieter Konijn, deel 5 Bekijk details

  De ondeugende Pieter Konijn beleeft (zes) spannende avonturen met zijn vrienden Benjamin en Lily. Gebaseerd op de boeken van Beatrix Potter. Vanaf 4 jaar.

  Bekijk details van Pieter Konijn, deel 5

 • Masha en de beer, deel 5 Bekijk details

  Avonturen van het kleine ondernemende meisje Masha en haar buurman, een grote bruine beer. Russische animatieserie. Vanaf 3 jaar.

  Bekijk details van Masha en de beer, deel 5

 • Rintje Bekijk details

  Rintje is een ondeugende en ondernemende foxterriër. Hij beleeft met zijn twee hondenvriendjes allerlei avonturen. Stop-motion animatieserie naar de boeken van Sieb Posthuma. Vanaf 5 jaar.

  Bekijk details van Rintje

E-book uitgelicht

Herfst - Seizoenen

Elk jaar bestaat uit vier seizoenen. Na de lente en de zomer komt de herfst. Het fruit aan de bomen en struiken is rijp om gegeten te worden. Bladeren veranderen van kleur en vallen af. En de dieren maken zich klaar voor de winter. Een heerlijk boek voor kinderen vanaf 5 jaar.

Nieuw!

Waarom voorlezen?

Voorlezen is belangrijk

Voorlezen is misschien wel belangrijker dan je denkt voor de ontwikkeling van je kind. En het kan heel gezellig zijn!

Digitale prentenboeken van Bereslim

Naar de prentenboeken of code opvragen

Bereslim biedt digitale prentenboeken voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Er is keuze uit wel 60 titels. Met een code heb je drie weken toegang tot de prentenboeken. 

BoekStart voor baby's en peuters

BoekStart stimuleert (voor)lezen met baby's en peuters.

Zilveren griffels en penselen 2017

Tips e-books