lenen en reserveren

Gepubliceerd op: 16 april 2021 16:30

Hier lees je wat vanaf 20 mei wel en niet kan bij DOK.

Openingstijden

Bij DOK in OPEN kun je van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur terecht voor het ophalen van je gereserveerde materialen het uitzoeken van een boek. DOK Voorhof is open op maan-, dins-, donder- en vrijdag van 14:00 tot 17:30 uur, op woensdag van 12:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Reserveren en lenen

Reserveren blijft gratis t/m 30 juni. De leentermijn blijft voorlopig 6 weken en de boetevrije periode verlengen we t/m 30 juni. Boeken eerder terugbrengen mag natuurlijk altijd! Dat kan 24 uur per dag via de inleverbus bij OPEN of in de brievenbus van DOK Voorhof.

Wat kunnen we nog niet bieden?

  • Alle activiteiten en evenementen zijn afgelast. Alleen online activiteiten en activiteiten voor speciale doelgroepen gaan door
  • Er zijn geen zit- of verblijfsplekken, behalve voor scholieren en studenten t/m 27 jaar. Deze werkplekken moeten vooraf geboekt worden
  • Op dit moment is er geen Delftpasverkoop mogelijk. Dit kan weer vanaf 1 juli
  • Voor informatie over de lessen en cursussen van De VAK verwijzen we je graag naar de website van De VAK

Weten we je te vinden?

Als je reservering klaarstaat willen we je dat natuurlijk zo snel mogelijk laten weten. Kijk daarom even na of wij nog de juiste adres- en telefoongegevens van je hebben. Hiervoor log je in op MijnDOK met je pasnummer en je wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan een tijdelijk wachtwoord aan. Kom je er niet uit, dan kan je ons bellen of mailen.

Lid worden

Wil je een abonnement afsluiten? Dat kan online! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je lidmaatschap compleet te maken.

DOK thuis

We delen regelmatig nieuwe tips voor thuis met je. Denk aan musea die je online kunt bezoeken, leuke blogs of andere inspiratie om lekker bezig te blijven. Je vindt de thuistips op onze homepage. Ook zullen onze boekspecialisten regelmatig boekentips met je delen via onze social media. Volg ons op Facebook en Twitter: @DOKDelft.
Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan in!

E-books, luisterboeken en de tijdschriftenbieb-app

Als DOK-lid heb je toegang tot het aanbod van e-books, luisterboeken en digitale tijdschriften van de online bibliotheek (kort abonnement en Boekstart uitgezonderd). Volg de online bibliotheek op social media voor inspiratie en boekentips:
Instagram - onlinebibliotheek
Twitter - @bibliotheek
Facebook - @onlinebibliotheek