Afscheid van printers

Gepubliceerd op: 14 maart 2019 15:50

We nemen afscheid van onze printers. Na 31 maart is het niet meer mogelijk om in OPEN en DOK Voorhof te printen, scannen en kopiëren.

De reden hiervoor is dat we geen service meer kunnen verlenen in het gebruik van de printer. De printers hebben regelmatig storingen en zijn niet makkelijk in gebruik, wat veel tijd vraagt van onze medewerkers voor ondersteuning. Dit gaat ten koste van het adviseren van onze bezoekers. We verwijzen je daarom graag naar printlocaties in de buurt.

Hoort het bieden van printmogelijkheden niet tot de taak van de bibliotheek?

De hoofdtaak van bibliotheken is het bevorderen van lezen en het laten kennismaken met literatuur. Het printen is een extra service. 

Waar kan ik dan terecht om te printen?

De dichtstbijzijnde locatie voor OPEN is CopieSjop op de Westvest 47, ongeveer 7 minuten lopen. Een alternatief voor bezoekers van DOK Voorhof is Kopiekoffie of Printplezier op de Chopinlaan 377. 

Waar moet ik nu naartoe als ik hulp nodig heb bij het invullen en printen van formulieren?

De formulierenbrigade heeft een inloopspreekuur voor korte vragen. Maandag van 14.00 tot 16.00 uur en op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Je kunt ook een afspraak maken voor uitgebreidere vragen. Dit kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

De formulierenbrigade
Van Bleyswijckstraat 91 in Delft
www.delft.nl/inkomen/formulierenbrigade 

Kan ik nog wel kopiëren of scannen?

Nee, met het verdwijnen van de printer verdwijnt ook de mogelijkheid om te kopiëren en scannen. 

Ik heb nog een tegoed op mijn pasje/een tegoedbon om te printen, hoe krijg ik dat terug?

Wanneer er nog een tegoed op je ledenpas staat, dan storten we het saldo terug op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. We helpen je hiervoor graag verder aan de klantenservicebalie.

Wat gaan jullie met de printers doen?

De printers worden verkocht.