Bedankt voor alle stemmen!

Gepubliceerd op: 22 maart 2016 13:06

In januari hebben Nederlandse verenigingen en stichtingen die zich lokaal inzetten, zich aangemeld voor een donatie van het ING Nederland fonds. Vanuit DOK werd het educatieproject Taalvisite aangemeld. Heel Nederland heeft kunnen stemmen op het initiatief van zijn of haar keuze. De stemmen zijn geteld en in de regio Delft & Westland heeft DOK het maximale donatiebedrag van €5000,- ter beschikking gekregen!

Bedankt!
We willen iedereen die heeft gestemd heel hartelijk bedanken! Maar liefst 513 stemmen zijn binnengekomen bij het ING Nederland Fonds. Vandaag heeft DOK dan ook officieel een cheque van €5000,- in ontvangst genomen in het ING-kantoor aan de Phoenixstraat in Delft. Nog vier andere initiatieven, waaronder stichting Inloophuis Debora en Stichting Delftse Vakantie Activiteiten kregen ook een cheque.

En nu?
Het vrijgekomen bedrag maakt het mogelijk om het educatieproject Taalvisite nog intensiever in te zetten in Delft. We kunnen zo nog meer kinderen bereiken en vrijwilligers werven en begeleiden. Er komt ruimte vrij voor deskundigheidsbevordering van vrijwilligers en we schaffen extra speel- en leermateriaal aan zoals boekjes en taalspelletjes. 

Meer over Taalvisite

Help Nederland Vooruit
Het ING Nederland Fonds heeft als missie burgers en organisaties vooruit te helpen die het initiatief nemen Nederland sterker te maken. Met de ‘Help Nederland vooruit’-campagne geeft het ING Nederland Fonds Nederlandse verenigingen en stichtingen een steuntje in de rug. Van alle inzendingen werden 420 initiatieven genomineerd voor een donatie, vijf initiatieven in de regio Delft & Westland ontvingen een cheque.