Even voorstellen...

Gepubliceerd op: 8 december 2017 11:58

Wellicht herken je hem al. Steven Agterberg, 46 jaar, zorgt er namelijk voor dat onze materialen voor in de klas netjes op school worden afgeleverd en weer opgehaald. Wij stellen onze chauffeur graag voor!

Steven werkt inmiddels 1 jaar bij DOK. Drie keer per week, op maandag, dinsdag en donderdag, brengt hij onze materialen naar scholen of hij haalt ze weer op. Behalve aan zijn allervriendelijkste lach is Steven te herkennen aan de DOKauto én zijn oranje jas. 

Hobby's

Het was te raden: Steven leest graag boeken! Het liefst thrillers tegen een geschiedenisachtergrond. Zijn favoriete schrijvers zijn Robert Goddard en David Kirk. Ook kijkt hij graag films of series op YouTube, bijvoorbeeld worstelen (WWE) of Return of Superman, waarbij Zuid-Koreaanse mannelijke celebrities worden gevolgd als ze 48 uur lang alleen moeten zorgdragen voor hun kinderen. Steven houdt ook van alles wat met auto's te maken heeft. 

Niet echt een hobby, maar hij vindt het wel leuk om te doen: zijn vriendin plagen. Ook zij werkt bij DOK, daar hebben ze elkaar zelfs leren kennen. Want behalve op de weg is Steven óók regelmatig in DOK Centrum te vinden. Samen met een aantal collega's zorgt hij ervoor dat het daar schoon en netjes blijft.  

Heb je een vraag voor Steven over het bezorgen of halen? Schiet hem vooral aan, hij staat je graag te woord.