De bouw van OPEN gaat van start

Gepubliceerd op: 29 juni 2017 15:09

Het is zover! Eerder hebben wij u laten weten dat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan de verbouwing van onze vestiging aan het Vesteplein. Afgelopen donderdag heeft de gemeenteraad zich positief uitgesproken over de investeringsaanvraag voor de verbouwplannen voor OPEN. Wat tot nu toe alleen nog op papier en getekend bestond, wordt de komende maanden werkelijkheid.

De verbouwingswerkzaamheden starten vanaf september. De verbouwing wordt gefaseerd aangepakt om mogelijk overlast voor leden, bezoekers en omwonenden zoveel mogelijk te beperken. Uitgangspunt hierbij is dat DOK gedurende de verbouwing geopend blijft voor het publiek.

In de zomer van 2018 neemt De VAK haar intrek en opent OPEN haar deuren. OPEN is dan het culturele en informele hart van de stad Delft dat op elke doordeweekse dag 14 uur lang voor iedereen toegankelijk is.

Wat kunt u van OPEN verwachten?
OPEN wordt dé informele en inspirerende ontmoetingsplaats van Delft waar taal, cultuur en techniek samenkomen. Waar je ervaringen kunt delen en beleven. Of je nu muziek komt maken, dansen, schilderen of heerlijke gerechten zelf samenstelt en deelt. Je kunt actief meedoen of achterover leunen en genieten. Het boekenaanbod wordt nog actueler en zodanig ingedeeld dat vinden nog makkelijker is. Leestafels en stille hoekjes zijn overal in het pand te vinden en in ons nieuwe restaurant kun je genieten van een (h)eerlijke maaltijd.

Uiteraard houden we u via onze nieuwsbrief en socialmediakanalen regelmatig op de hoogte van nieuws over OPEN en de verbouwing. Heeft u daarnaast toch nog vragen of opmerkingen? Meld het ons gerust, via verbouwing@dok.info.