Eerste OPEN zondag was een feest!

Gepubliceerd op: 1 april 2019 14:30

De eerste OPEN zondag was een feest! Met een breakdance battle en een graffiti workshop op het programma kon dat ook niet anders. Dansers kwamen uit alle hoeken van Nederland om hun talenten op de dansvloer te laten zien tijdens de OPEN breakdance battle. En bij een wedstrijd hoort natuurlijk een winnaar: Kenji nam de felbegeerde OPEN cheque mee naar huis.

In samenwerking met House of Styles stelde OPEN het podium als dansvloer beschikbaar voor alle breakdancers, jong en oud. Dansers, zo jong als vijf jaar, stonden zondag op de dansvloer om te strijden voor de hoofdprijs. Onder begeleiding van DJ Cribs en MC Tbone werd het een waar feestje voor alle deelnemers en bezoekers. Naast het deelnemen of aanmoedigen, konden kinderen ook meedoen aan de graffitiworkshop 'tag that'.

Uiteindelijk kwam het in de finale neer op een spannende battle tussen Sumant en Kenji. Kenji wist met zijn moves uiteindelijk de jury te overtuigen en werd verkozen tot winnaar.

OPEN zondag

OPEN is elke laatste zondag van de maand geopend van 13.00-18.00 uur. Op deze laatste zondagen verrassen DOK en De VAK je met een aansprekend programma in OPEN aan het Vesteplein. Op zondag 28 april staat er weer een mooi zondagsprogramma gepland in OPEN: Koningsdag, the day after. Doe lekker rustig aan op deze lazy sunday in OPEN. Het proeflokaal is natuurlijk geopend voor een lekker drankje!