Dienstverlening OPEN breidt uit vanaf 3 juni

Gepubliceerd op: 28 mei 2020 10:38

Meer bezoekers, een hapje of drankje in het proeflokaal en beperkte lessen van De VAK

Na de heropening van de deuren van DOK in OPEN, breidt OPEN de dienstverlening uit vanaf 3 juni. We zijn verheugd dat OPEN stapsgewijs haar oude vormen kan gaan aannemen, met meer ruimte voor ontmoeting en verrijking. Kom langs voor een hapje of drankje, je favoriete boek of een van de lessen van De VAK! Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen op van het RIVM.

Bezoekers en richtlijnen

Nu je weer voor meerdere doeleinden bij OPEN terecht kunt, breiden we het aantal bezoekers uit. Vanaf 2 juni kunnen we weer 60 bezoekers verwelkomen.Vanaf 6 juni verruimen de openingstijden van OPEN op zaterdag voor alle bezoekers van 10.00 - 15.00 uur. Reserveringen van boeken en materialen kunnen zonder afspraak tijdens openingstijden worden opgehaald.

Binnen DOK Voorhof mogen nu 12 bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. De openingstijden van DOK Voorhof blijven ongewijzigd.

De richtlijnen voor een veilig bezoek aan OPEN en DOK Voorhof vind je hier.

 

Proeflokaal open vanaf woensdag 3 juni!

Wij staat te trappelen om jullie niet alleen van boeken maar ook weer van iets te eten en te drinken te voorzien in OPEN! We volgen de richtlijnen voor de horeca zoals die vanaf 2 juni gelden en we voeren een beperkte kaart.

De aanpassingen voor het proeflokaal in OPEN:

  • Binnen kunnen maximaal 30 bezoekers ontvangen worden in het proeflokaal.
  • Buiten zijn er om te beginnen 32 zitplaatsen.
  • Bij binnenkomst wordt er gevraagd of je verkoudheidsklachten of koorts hebt.
  • Je krijgt een dienblad mee. Zijn de dienbladen op, dan is er helaas even geen plek en kan je het later nog eens proberen. Je kunt ter plekke ook reserveren voor een ander tijdstip.
  • Je bestelling doe je aan de bar waar je bestelling direct klaargemaakt wordt.  
  • De 1,5 meter afstand-regel geldt ook in het proeflokaal, behalve wanneer je tot één huishouden behoort. Zitjes en stoeltjes zijn zo geplaatst dat als de stoelen naar achter zijn geschoven, er 1,5 meter afstand is.
  • Het proeflokaal is geopend gedurende de aangepaste openingstijden van OPEN, deze vind je op dok.info en opendelft.info.

 

Cursussen De VAK

De docenten van De VAK staan te popelen om leerlingen en cursisten weer in levende lijve in OPEN te mogen ontvangen, na maandenlang online les te hebben gegeven. Vanaf dinsdag 2 juni start het centrum voor de kunsten in Delft met een beperkt aantal lessen en cursussen in OPEN. Dit gebeurt gefaseerd, om de opstart zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer informatie hoe dit in zijn werk gaat, vind je op de website van De VAK: www.vak-delft.nl

Bekijk voordat je langs wilt komen de openingstijden op de website om teleurstelling te voorkomen. Zie je een grote rij voor de deur staan, kom dan op een later moment terug.