DOK bedankt alle fondsen en donateurs voor hun steun aan OPEN

Gepubliceerd op: 20 september 2018 14:36

Stichting DOK en De VAK, Centrum voor de kunsten, zijn organisaties en donateurs heel dankbaar voor hun financiƫle bijdragen aan de (her)inrichting en aankleding van OPEN, waarvan een deel specifiek naar jeugdinitiatieven is gegaan. OPEN is sinds 27 augustus aan het proefdraaien en zal op 6 oktober feestelijk de deuren openen. Vanaf dat moment prijkt 'OPEN' op de gevels van de entrees aan het Vesteplein en de Vestpoort, waar DOK en De VAK zich samen huisvesten.

Organisaties die hebben bijgedragen aan OPEN zijn: Fonds 1818, VSBFonds, Kerkelijke Stichting Stalpaert van der Wiele, Stichting de Lichtboei, Stichting voor Hulp aan Delftse Jongeren, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Dr. C.J. Vaillant Fonds.

De verbouwing van het gebouw van DOK Centrum om ruimte te creƫren voor OPEN werd mogelijk gemaakt door eenmalige investeringsbijdragen van de Gemeente Delft en Bouwinvest. DOK en De VAK bedanken alle donateurs die via het crowdfundingsplatform Voorjebuurt bij hebben gedragen aan diverse deelplannen van en binnen OPEN. Het realiseren van OPEN werd mede mogelijk gemaakt door de grote en betrokken inzet van alle medewerkers, docenten en vrijwilligers van DOK en De VAK.

Het is met de steun van deze organisaties en betrokkenen dat OPEN mogelijk is gemaakt; voor en van alle Delftenaren!