DOK is tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 13 maart 2020 18:56

DOK en De VAK volgen het beleid van de Rijksoverheid betreffende het coronavirus. Daarom zijn zowel OPEN als Voorhof voor bezoekers gesloten van zaterdag 14 maart tot en met maandag 6 april 2020.

laatste update: maandag 16 maart

Achter de schermen zijn de medewerkers van DOK, VAK en OPEN wel aan het werk en beschikbaar voor jullie vragen. 

Uitleningen worden automatisch verlengd
Boeken en andere materialen kunnen nog altijd via de buiten-inleverpunten ingeleverd worden. Daarnaast verlengt DOK alle materialen die tot en met 6 april 2020 ingeleverd moeten worden tot en met maandag 20 april 2020. Dat betekent dat er tot en met 20 april 2020 geen boetes berekend worden.

Actie Kort abonnement versoepelt
Heb je een Kort abonnement dat afloopt in de periode tussen 14 maart tot en met 30 april 2020? Dan krijg je tot en met 16 mei de tijd om het abonnement over te zetten naar een jaarabonnement met de korting van 9,50 euro. 

Activiteiten tot en met 6 april zijn geannuleerd of uitgesteld
Alle activiteiten die gepland staan tot en met maandag 6 april zijn geannuleerd of uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Houd onze activiteitenagenda in de gaten voor de nieuwe planning.

Ook de lessen van De VAK zijn gestaakt
Kijk op vak-delft.nl voor meer actuele informatie.

Omdat ontwikkelingen zich snel opvolgen, is het goed om de komende dagen deze website in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

We rekenen op je begrip en medewerking.