DOK steunt Highlight met interactieve animatiewereld in Theater de Veste

Gepubliceerd op: 24 november 2017 14:29

Dit jaar vindt voor het eerst Highlight plaats, een evenement voor kunst, design en interactieve ervaringen met licht. De lichtroute Highlight leidt op 12 december tijdens Lichtjesavond langs de werken van lichtkunstenaars en ontwerpers, rondom het Bastiaansplein en Theater de Veste.

DOK steunt het evenement met het mogelijk maken van een interactieve animatiewereld in Theater De Veste. Met de Tagtool (ontworpen door OMAi) laat je tekeningen om je heen tot leven komen in een geprojecteerde wereld. Teken zelf mee op het podium van de grote zaal van Theater de Veste op 12 December!

Meer over Highlight

Naast lichtkunstenaars en ontwerpers vullen Delftse studenten en alumni een groot deel van het programma. Zij laten tijdens Highlight zien hoe licht, techniek en ontwerp samensmelten bij de presentatie van verschillende lichtinstallaties. Deze lichtmakers creƫren samen een verrassend en uniek lichtspektakel rondom het Bastiaansplein. Highlight vindt plaats tijdens Lichtjesavond en is gratis te bezoeken tussen 16.00 uur tot 23.00 uur.

Highlight is een initiatief van Highlight en 015-Events. Highlight wordt mede mogelijk gemaakt door Zichtbaarheid Techniek in de Stad, StuD Fonds, Theater de Veste, DOK Delft en Science Centre Delft.

Bekijk de Facebookpagina en het Facebookevent van Highlight voor het programma, tijden en meer informatie. Tot 12 december!