DOK Voorhof viert feest!

Gepubliceerd op: 26 augustus 2021 23:14

Onze vestiging Voorhof is opgeknapt en daarom vieren we feest! We zetten de deuren van 15 t/m 22 september een week lang wagenwijd voor je open. Je kunt terecht voor activiteiten voor jong en oud. Kom je ook?

DOK Voorhof heeft binnen én buiten een nieuw jasje gekregen! Binnen is het kleurrijker en gezelliger geworden: een plek waar je fijn kunt zitten om door een boek te bladeren en waar je elkaar kunt ontmoeten bij het Taalhuis. Ook is er meer ruimte gemaakt voor activiteiten. De entree ziet er ook anders uit: het roze DOK-logo valt goed op naast de grijze en blauwe muren.

Het afgelopen jaar hebben we onze boekencollectie grotendeels aangepast. We hebben een deel van de collectie vernieuwd en de boeken van de informatieve collectie en jeugdcollectie zijn op thema geplaatst. Op de jeugdafdeling kun je nu terecht in De Torteltuin (0-6 jaar), De Wegisweg (6-9 jaar) en Metropolis (9-14 jaar), net als in onze vestiging in OPEN. De eenvoudige leesboeken in de Taalhuiscollectie zijn ook uitgebreid.

Kom je ook?

Het nieuwe DOK Voorhof is een feestje waard en dat vieren we samen met jou! De feestweek start op woensdag 15 september om 14.00 uur en wordt om 15.00 uur officieel geopend door een leuke gast. Wie dat is blijft nog even een verrassing. Je krijgt een kopje koffie van Delft voor Elkaar en er is een vrolijke verrassing voor volwassenen. Om 15.30 uur kunnen kinderen vanaf 6 jaar genieten van een voorleesconcert.

Tot en met woensdag 22 september vind je allerlei leuke, creatieve en ontspannende activiteiten op de agenda voor jong en oud. Voor sommige activiteiten moet je je aanmelden. Vier je het met ons mee? Bekijk alle activiteiten en meld je aan via dok.info/agenda.