Feestelijke opening OPEN op 6 oktober

Gepubliceerd op: 20 september 2018 14:37

Op 6 oktober is de feestelijke opening van OPEN aan het Vesteplein in Delft. OPEN is de informele ontmoetingsplaats, waar taal, kunst, cultuur en techniek samenkomen. Je vindt OPEN in een vertrouwd gebouw waar DOK en De VAK samenwerken. Kom 6 oktober langs voor de feestelijke opening en beleef het mee!

Na een periode van ‘proefdraaien’ wordt OPEN op 6 oktober feestelijk geopend door wethouder Bas Vollebregt, directeur-bestuurder Margot Nicolaes van DOK en directeur Huub ‘t Hoen van De VAK. Deze feestelijke opening staat in het teken van het thema Vriendschap, wat ook het thema van de Kinderboekenweek dit jaar is.

Loop op zaterdag 6 oktober van 10.00-17.00 uur binnen voor diverse optredens en activiteiten. Er is vrije inloop bij workshops van DOK en een selectie cursussen van De VAK. Of maak op de eerste verdieping bij DOK Wereld een foto met het thema #bestiesbijDOK of maak een gifje in de gifbooth op de begane grond! Het officiële openingsmoment is om 14.30 uur, om 15.00 uur is er een spetterende muzikale slotact van Multi Jam waar je aan kunt meedoen. Neem je instrument mee, of krijg er een aangereikt! Bekijk voor workshops en cursussen de agenda van DOK en De VAK.

OPEN heeft ruime openingstijden: doordeweeks tot 23.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur en vanaf 7 oktober kun je ook op zondag binnenlopen. OPEN heeft twee entrees: aan het Vesteplein en aan de Vestpoort. Volg een cursus, lees de laatste romans, doe met je kind mee aan een voorleesmoment, of schuif aan in het proeflokaal van OPEN voor een gerecht van onze passiekoks. Laat je verrassen in OPEN.

OPEN is tot stand gekomen door steun van verschillende organisaties, donateurs en betrokkenen. DOK en De VAK zijn heel dankbaar voor hun steun aan de (her)inrichting en aankleding van OPEN.