Gedichtenwedstrijd: doe mee!

Gepubliceerd op: 11 januari 2021 00:50

De laatste week van januari is de Po√ęzieweek: een week die in het teken staat van po√ęzie. Nu weten wij toevallig dat er in ieder kind een dichter schuilt. En wij zijn benieuwd naar jullie gedichten! Ben je tussen de 6 en 14 jaar en vind je het leuk om mee te doen? Pak je pen of camera en verras ons.

hoe werkt het?

  1. Schrijf je beste gedicht. 
  2. Stuur het gedicht met je naam en leeftijd uiterlijk 5 februari naar s.houben@dok.info. Een foto, filmpje of geluidsopname is dus ook welkom.
  3. Na 5 februari maken we drie winnaars bekend. Alle winnaars ontvangen een boek en het beste gedicht delen we via social media en in onze vestigingen.

De collectioneur van DOK kiest de winnaars. Door mee te doen geven jij en je ouders ons toestemming om je inzending te delen via onze kanalen.

tips nodig?

Gedichten zijn er in allerlei soorten en maten. Kort of lang, met of zonder rijm, met vaste volgorde of regels. Voor onze gedichtenwedstrijd mag je doen wat je wil. Misschien vind je het wel fijn om een paar tips of voorbeelden te krijgen. Deze vind je op dok.info/gedichtenwedstrijd.