coronatoegangsbewijs

Gepubliceerd op: 24 september 2021 13:36

mylene

Vanaf zaterdag 25 september hoeven we geen 1,5 meter afstand meer te houden. Bij het proeflokaal in OPEN of bij voorstellingen is het coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen boven de 13 jaar.

versoepeling van de maatregelen

Goeg nieuws! Vanaf zaterdag 25 september hoeven we geen 1,5 meter afstand meer te houden. Dat betekent dat je bij DOK weer samen in een boek mag neuzen en bij het proeflokaal in OPEN weer met z'n allen aan een tafeltje mag zitten. De bibliotheek is een 'doorstroomlocatie'. Dat betekent dat wij voor het terugbrengen van een boek of het luisteren naar een mooi voorleesverhaal geen corona-check doen.

Voor voorstellingen zoals die van Peet in de kinderboekenweek zijn we wel verplicht deze check te doen bij bezoekers boven de 13 jaar.

Corona-check bij het proeflokaal in OPEN

Het proeflokaal in OPEN is wel verplicht een corona-check te doen bij de gasten. Dit is namelijk een horeca-locatie. De medewerkers zullen deze corona-check doen als je in het proeflokaal wilt plaatsnemen.

We zien je graag bij DOK!

Er is de komende tijd van alles te doen, te zien en te beleven bij DOK. Heb je bijvoorbeeld al een kijkje genomen in ons prachtig opgeknapte filiaal DOK Voorhof? 
Natuurlijk ben je ook welkom voor een nieuw boek of een snel bezoekje aan het inleverstation.