Gezocht: 14 nieuwe DOK designers

Gepubliceerd op: 18 mei 2021 12:37

Voor het schooljaar 2021/2022 zijn we op zoek naar veertien nieuwe DOK designers tussen de acht en twaalf jaar oud. Heb jij goede ideeën over leesplezier, het organiseren van activiteiten en ben jij een echte aanpakker? Meld je dan aan!

Jouw mening telt!

DOK wil graag de mening van kinderen horen. Wat vind je leuk om te doen? Wat mis je nog in de bibliotheek en wat zou je graag willen veranderen? Als DOK designer help je mee met het organiseren van activiteiten, bepaal je welke boeken op de planken liggen, maar ook hoe DOK kan bijdragen aan een gezond milieu. Samen maken we van DOK de leukste bibliotheek van Nederland. De ideeën van de DOK designers worden echt gebruikt; jouw werk is terug te zien in DOK! 

Meedoen

We zoeken kinderen die creatief zijn, graag samen werken en het leuk vinden om mee te denken. Je kunt straks aan klasgenootjes vertellen dat je DOK serieus advies geeft! De bijeenkomsten vinden één keer in de zes weken plaats tijdens de pizzasessies. Als DOK designer ontvang je een gratis DOK abonnement en een cadeaubon van 25 euro.

Klik hier voor meer info of meld je gelijk aan.