Joris' Kerstboom bij DOK

Gepubliceerd op: 10 december 2019 15:51

Wie zet jij in het licht? Kerst is een mooie tijd om stil te staan bij de bijzondere mensen in je leven. Bij DOK doen we dat dit jaar op een speciale manier.

Je kan bij ons een boodschap voor jouw reddende engel of andere held(in) in de kerstboom hangen. De kerstbomen horen bij het KRO/NCRV-programma Joris’ Kerstboom, met Joris Linssen, en staan in bijna 200 bibliotheken door het hele land. 

spontane ontmoetingen

Vanaf nu tot en met 31 december staan deze bijzondere bomen klaar om gevuld te worden met persoonlijke kerstwensen. Mooie gesprekken bij de boom beginnen met de vraag van Joris: Wie zet jij in het licht? Joris’ Kerstboom wordt zo een waardevolle ontmoetingsplaats in de dagen voor Kerst. We hebben de stiften en papieren kerstballen al klaarliggen. Schrijf je boodschap of wens op de kerstbal, plak er eventueel een foto bij en hang hem in de boom. Zo laat je zien welke mensen je extra waardeert. Laat je verrassen door spontane ontmoetingen, de vernieuwde menukaart van het proeflokaal in OPEN, voorleesmomenten, een spontaan optreden van een VAK-koor. Kortom, het worden hartverwarmende kerstweken bij DOK.