Kinderboekenweek 2017: Gruwelijk Eng!

Gepubliceerd op: 4 oktober 2017 10:09

Het thema van de Kinderboekenweek 2017 is Gruwelijk Eng! In DOK Centrum en DOK Voorhof zijn er van 4 tot en met 14 oktober verschillende activiteiten. Durf jij het aan? Ook Theater de Veste staat zondag 8 oktober in het teken van de Kinderboekenweek.

Op 4 oktober start de Kinderboekenweek in DOK Voorhof met de spannende goochelshow ‘Lekker griezelen’. Tijdens deze leuke en 100% interactieve voorstelling wordt er gegriezeld, gegoocheld, buikgesproken en vooral veel gelachen!

Vanaf dat moment kun je bij Voorhof ook terecht in het Griezelgildehok: schrijf of teken mee aan het griezelverhaal, kom luisteren naar een spannend verhaal en bouw mee aan het Griezelgildehok.

Zowel in DOK Centrum als in DOK Voorhof wordt op verschillende dagen griezelig voorgelezen, kun je verschrikkelijk enge foto’s laten maken én je laten schminken als weerwolf, vampier of spook! Herken jij jezelf nog terug? Of ben jij te Gruwelijk Eng?!

Bekijk een overzicht van alle activiteiten en de exacte data en tijdstippen in de agenda.

En vergeet niet op zondag 8 oktober ook een kijkje te nemen bij Theater de Veste; daar hoor en zie je een bijzonder luisterboek óp het toneel! De familievoorstelling ‘Niet vergeten’ is gemaakt in samenwerking met kinderboekenschrijfster Joke van Leeuwen.