korting bij het Delft Chamber Music Festival

Gepubliceerd op: 25 juni 2021 11:58

Traditiegetrouw repeteren de artiesten van het Delft Chamber Music Festival in de lokalen van De VAK in OPEN. Wil je wel eens live zien waaraan ze werken? Dat kan met de kortingscode van DOK!

twee voorstellingen

Het Delft Chamber Music festival zocht twee mooie voorstellingen uit die ze met korting aanbieden. Wil je hier voordelig naartoe?Voer dan bij het afrekenen de code DOK2750DCMF in en profiteer van het speciale DOK-tarief! 

voorstelling: Nooit meer alleen

vrijdag 23 juli, 22:30 uur Van der Mandelezaal, Museum Prinsenhof Delft

Jezelf eindeloos dupliceren of via video-opnames toch samen kunnen spelen met anderen. Deze afgelopen tijd heeft ons zeker creatief gemaakt. Dus echt alleen hoeven we nooit meer te zijn met de techniek als hulpstuk. Maar is het genoeg? In dit concert spelen echte musici, maar u hoort ze ook uit de speaker en ziet ze op beeld; in Country stijl, met een Siciliaanse volkszanger uit een ver verleden en met bloedmooie beelden van filmmakers Pinõl en Monreau. Met Liza Ferschtman (viool), Jennifer Stumm (altviool), Olivier Stankiewicx (hobo) en Markt Braafhart (slagwerk). 

Normale prijs € 35,-
DOK-leden betalen € 27,50
CJP € 10,-

voorstelling: Het eeuwige kind

zaterdag 24 juli, 12:00 uur Van der Mandelezaal, Museum Prinsenhof Delft

Op het programma van dit concert staan de Galgenlieder van Gubaidulina waarin de licht absurde, grillige, maar ook speelse en fantasierijke poëzie van Morgenstern centraal staat. Hij nodigt uit om het kind in onszelf wakker te houden, in al zijn verwondering. Nietzsche parafraserend (In elk waarachtig mens schuilt een kind dat wil spelen), droeg Morgenstern zijn cyclus op aan ‘Het kind in de mens’. De fantasie prikkelende muziek voor jong en oud van Stravinsky maakt dit programma geschikt voor iedereen die zijn innerlijke jeugdigheid koestert! met Helena Rasker (alt), Robin Tritschler (tenor), Esther Hoppe (viool), Niek de Groot (contrabas), Enrico Pace (piano) en Pepe Garcia (slagwerk).

Normale prijs € 35,-
DOK-leden betalen € 27,50
CJP € 10,-