We zijn open voor een kort bezoek

Gepubliceerd op: 16 april 2021 16:30

Tot in ieder geval 9 juni is DOK alleen open voor het afhalen van gereserveerde boeken en boekenpakketten. Veel leners komen vragen of een gereserveerd boek al klaarstaat. Hierdoor is het soms te druk aan de deur. Ook hier vragen we geduld. Kom pas naar DOK als je bericht hebt gekregen dat je je reservering of pakket op kunt komen halen. De takeaway en het terras van het proeflokaal van OPEN zijn wel weer geopend!

Openingstijden

Bij DOK in OPEN kun je van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur terecht voor het ophalen van je gereserveerde materialen of boekenpakket. Zo kan iedereen zijn boeken ophalen zonder elkaar in de weg te lopen. DOK Voorhof is t/m 16 mei gesloten voor onderhoud, boeken kunnen alleen afgehaald worden bij DOK in OPEN. Dus heb je van ons een e-mail gekregen dat je reservering klaarstaat? Pak je DOK-pas en je mondkapje en kom langs!

Boekenpakketten

Weet je niet wat je moet lezen? Wil je wel eens wat anders? Laat ons dan iets voor je uitzoeken. We kiezen maximaal 2 boeken voor je uit en voor jeugdleden 4. Vul het formulier in en laat je verrassen!

Bezorgdienst

Of je nu in quarantaine zit, je kinderen om je heen hebt of om een andere reden niet naar DOK kunt komen, wij zijn er voor je! Als het nodig is komen wij de boeken bij je thuisbezorgen. Je kunt je boeken reserveren zoals gebruikelijk. Je leest alles over de bezorgmogelijkheden in de mail die je krijgt als de boeken voor je klaarstaan.

Heb je nog boeken thuis liggen die ingeleverd moeten worden? Geen probleem, als we iets komen bezorgen nemen we deze graag voor je mee terug.

Bezorgen doen wij alleen binnen Delft en op veilige manier.

Reserveren en lenen tijdens de lockdown

Reserveren blijft gratis tot 9 juni. We willen graag dat iedereen zijn favoriete boek in handen krijgt, daarom vragen we je niet te veel boeken tegelijk te reserveren en om je boeken terug te brengen als je toch bij ons langskomt. Zo blijven alle titels goed beschikbaar voor iedereen. Je kunt 24 uur per dag gebruik maken van ons inleverpunt bij DOK in OPEN.

Wat kunnen we tijdens de lockdown niet bieden?

  • Je kunt niet naar binnen bij DOK in OPEN en DOK Voorhof, de balies zijn gesloten.
  • Alle activiteiten en evenementen zijn afgelast. Alleen online activiteiten en activiteiten voor speciale doelgroepen gaan door.
  • Op dit moment is er geen Delftpasverkoop mogelijk.
  • Voor informatie over de lessen en cursussen van De VAK verwijzen we je graag naar de website van De VAK.

Weten we je te vinden?

Als je reservering klaarstaat willen we je dat natuurlijk zo snel mogelijk laten weten. Kijk daarom even na of wij nog de juiste adres- en telefoongegevens van je hebben. Hiervoor log je in op MijnDOK met je pasnummer en je wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan een tijdelijk wachtwoord aan. Kom je er niet uit, dan kan je ons bellen of mailen.

Lid worden

Wil je een abonnement afsluiten? Dat kan online! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je lidmaatschap compleet te maken.

DOK blijft thuis

We delen regelmatig nieuwe tips voor thuis met je. Denk aan musea die je online kunt bezoeken, leuke blogs of andere inspiratie om lekker bezig te blijven. Je vindt de thuistips op onze homepage. Ook zullen onze boekspecialisten regelmatig boekentips met je delen via onze social media. Volg ons op Facebook en Twitter: @DOKDelft.
Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan in!

E-books, luisterboeken en de tijdschriftenbieb-app

Als DOK-lid heb je toegang tot het aanbod van e-books, luisterboeken en digitale tijdschriften van de online bibliotheek (kort abonnement en Boekstart uitgezonderd). Volg de online bibliotheek op social media voor inspiratie en boekentips:
Instagram - onlinebibliotheek
Twitter - @bibliotheek
Facebook - @onlinebibliotheek