Introductie nieuwe abonnementen

Gepubliceerd op: 13 januari 2020 09:15

Sinds januari hebben we een nieuw abonnement: Jongvolwassenen. Dit abonnement is speciaal bedoeld voor de volwassen lezer t/m 25 jaar. Het Kort abonnement voor 3 maanden introduceerden we al in december, het is namelijk een ideaal cadeau. Met deze nieuwe abonnementen verwachten we nog beter aan te sluiten bij de behoeften van onze (nieuwe) leners!

Jongvolwassenen

Het Jongvolwassenen abonnement kost 25 euro (18,75 met een Delftpas) en je sluit het af voor een jaar. Je mag 4 items tegelijk in bezit hebben en 6 e-books per kalenderjaar lenen. Dit abonnement is niet alleen beschikbaar voor nieuwe leden; ook ge├»nteresseerde huidige leden kunnen van dit abonnement gebruikmaken.

Kort

Het Kort abonnement kost 9,50 euro voor 3 maanden en stopt automatisch. Je mag 8 items tegelijk in bezit hebben en e-books zijn niet inbegrepen. Het abonnement is maximaal 1 keer per jaar af te sluiten. Ideaal om eens te kijken hoe het lenen bevalt, om cadeau te doen of om bijvoorbeeld alleen in de zomervakantie te lenen!

Bij beide abonnementen kun je tegen leengeld extra lenen en dvd's lenen. 

Korting op abonnementen met de Delftpas

Wist je al dat een jeugdabonnement met de Delftpas gratis is? Of dat je met de Delftpas op onze overige jaarabonnementen 25% korting krijgt? Bovendien krijg je met de pas op veel topattracties in de buurt korting, zoals Blijdorp, Omniversum en Kunsthal Rotterdam. Per 1 maart gaat het nieuwe Delftpasjaar in, dan kun je weer optimaal profiteren van de (nieuwe) kortingen! Lees meer over de Delftpas