Nieuwe projectperiode van start

Gepubliceerd op: 25 augustus 2021 01:36

De projectperiode Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024 is van start gegaan. Er doen maar liefst veertien scholen mee. Het belooft weer een mooi jaar te worden met uiteenlopende activiteiten op het gebied van deskundigheidsbevordering en cultuureducatie.

De veertien basisscholen in Delft die meedoen zijn De Horizon, Bernadette Mariaschool, het Mozaïek, de Oostpoort, Max Havelaar Kindcentrum, De Bonte Pael, De Regenboog, Freinetschool Delft, Gabriëlschool, de Parkschool, Laurentiusschool, Delftsche Scholenvereniging, De Strandwacht Delft en de Titus Brandsmaschool. Welkom allemaal en veel succes en plezier met alles wat we komende jaren samen gaan ondernemen.

Doe ook mee!

Doet jouw school nog niet mee en heb je interesse om cultuureducatie te ontwikkelen passend bij de onderwijsvisie en doelen van jouw school? Dan gaan we graag in gesprek, want er is vanaf 2022 ruimte voor twee nieuwe scholen.

Icc-cursus: nog één plekje vrij

Behalve de Cultuurheldtrajecten op de basisscholen organiseren en ontwikkelen we nog veel meer op het gebied van deskundigheidsbevordering en activiteiten rondom cultuureducatie. Zo gaan we aan de slag met masterclasses, webinars en de icc-cursus. Ook leerkrachten van niet-Cultuurheldscholen kunnen deelnemen. De icc-cursus gaat op 28 september van start in het Rietveld Theater. Er is nog één plaats vrij. En er staat nog meer moois op stapel, maar daarover meer in het volgende nieuwsbericht.

Meer interessante workshops en trainingen

We houden jullie op de hoogte en hopen dat alle trainingen, lessen, Ontwikkelcafés, masterclasses en de icc-cursus live kunnen plaatsvinden. Mocht corona toch roet in het eten gooien, dan zorgen wij ervoor dat een en ander digitaal kan. Tip: vergeet niet de agenda's van het LKCA en van het Kunstgebouw in de gaten te houden. Zij bieden interessante workshops en trainingen aan op het gebied van cultuureducatie!