OPEN zondag: breakdance battle op 31 maart

Gepubliceerd op: 13 maart 2019 17:00

Zondag 31 maart staat OPEN in het teken van breakdance. In samenwerking met House of Styles stelt OPEN het podium als dansvloer beschikbaar voor alle breakdancers, jong en oud. Je kunt je ter plekke aanmelden, want het is open inloop!

Dansers vanuit alle delen van Nederland komen samen om hun talenten op de dansvloer te laten zien tijdens de OPEN breakdance battle. Onder begeleiding van DJ Cribs en MC Tbone strijden ze voor de hoofdprijs van 150,- euro. Een professionele jury besluit wie die dag de beste danser is tijdens deze competitie. Speciaal voor de jongste dansers wordt er een plek vrijgehouden bij de top-8 van die dag.

De toegang is gratis, dus doe mee of kijk naar het talent op de dansvloer. Je kunt je van 13:00-14:00 uur inschrijven voor de battle. De optredens zijn van 14.00-16:30 uur. Het proeflokaal is geopend dus bestel een drankje en geniet!

OPEN zondag

OPEN is elke laatste zondag van de maand geopend van 13.00-18.00 uur, dan verrassen we je met een aansprekend programma. Kom langs op OPEN zondag!