Pop-up zomerleesclub

Gepubliceerd op: 30 mei 2022 15:10

Lijkt het je leuk om een keer met een aantal mensen over een boek te praten? Doe mee met de pop-up zomerleesclub op dinsdag 12 juli.

Monterosso mon amour

Leesclubs... er zijn er een heleboel en over de meest uiteenlopende onderwerpen. Maar hoe weet je of zo'n club iets voor je is? Deze zomer organiseert DOK een pop-up zomerleesclub. Een √©√©nmalige bijeenkomst waarbij we het gaan hebben over het Boekenweekgeschenk Monterosso mon amour van Ilja Leonard Pfeijffer.

Wie, wat en waar?

Iedereen kan zich aanmelden voor deze pop-up zomerleesclub. Ook als je geen lid bent van DOK. Met mooi weer gaan we lekker buiten zitten in de Delftse Hout, regent het? Dan zoeken we een binnenlocatie op. Wij zorgen in elk geval voor koffie, thee en Italiaanse koekjes.

Doe je mee?

Heb je zin om aan te schuiven? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. De pop-up zomerleesclub is op dinsdag 12 juli een keer in de ochtend en een keer in de avond, van 10:30 tot 12:30 en van 19:30 tot 21:30.

Afhankelijk van het weer komen we bij elkaar in de Delftse Hout of in OPEN.

Het is de bedoeling dat je het boek van tevoren leest. Wanneer je het boek zelf niet hebt geef dat dan aan bij het aanmelden, dan zorgen wij dat je een exemplaar te leen krijgt. Ter voorbereiding krijg je per mail nog wat tips om bijvoorbeeld een interview te lezen of te bekijken.

Bij voldoende aanmeldingen wordt er in augustus een extra pop-up georganiseerd.