Reis mee naar Anders

Gepubliceerd op: 11 oktober 2019 11:09

Zaterdag 5 oktober was de feestelijke opening van Reis mee naar Anders. De DOK designers mochten deze dag hun bijdrage laten zien aan de gasten. Het was een geslaagde dag!

De dag startte met een speciale VIP rondleiding voor het testpanel. Het DOK designer testpanel nodigen we af en toe uit om onze idee├źn en ontwerpen uit te testen. Tijdens deze rondleiding namen de reisleiders iedereen mee naar het land van Anders. Ook konden de DOK designers hun werk tentoonstellen. Na de rondleiding waren er nog workshops waar iedereen aan mee kon doen. 

De reisleiders

Door het gebouw zijn er verschillende bladzijdes van een boek gevonden, het reisboek van het land Anders. De reidleiders namen iedereen mee en lieten zien wat er met de bladzijdes aan de hand is. Elke bladzijde mist een stuk informatie maar met behulp van jullie kunnen deze weer ingevuld worden. Het testpanel en de DOK designers hebben vast een beginnetje gemaakt!

Anders in de jungle

De reporters hebben weer hun best gedaan om een interview af te leggen. Ze vroegen onder andere hoe de testpanelleden het hier vonden. 'Heel leuk, ik was niet gekozen voor de DOK designers groep, daarom ben ik blij dat ik bij het testpanel zit! Het ziet er heel mooi uit' antwoordde ze. De kinderen vonden het leukste deel van de rondleiding om een kijkje te nemen in de jungle. Ze vonden het heel 'Anders' en de kunstwerken die er stonden vonden ze bijzonder. 

Help je mee?

De workshops gaan nog door tot december. Jij kan ook helpen om het land van Anders weer compleet te maken. Bekijk hier de data en tijden van de workshops.