Uitmarkt

Gepubliceerd op: 6 mei 2016 12:06

DOK viert feest ter ere van alle (aanstaande) ouders en hun baby’s, dreumesen en peuters! Iedereen is welkom bij de Uitmarkt op 24 augustus van 10.00 tot 13.00 uur bij DOK Centrum. De toegang is gratis.

In samenwerking met lokale ondernemers heeft DOK een veelzijdig programma opgesteld van informatie- en marktkraampjes en workshops, spelletjes en voorleesmomenten.

Maak kennis met andere vaders en moeders en laat je informeren over opvoeding, zorg en welzijn. Je krijgt gratis advies en tips van deskundigen over onderwerpen zoals gezondheid, borstvoeding, slapen, de groei en ontwikkeling van je kind en je krijgt speel- en voorleestips.

De kinderen worden voorgelezen of doen mee met diverse leuke groepsworkshops. Er is voldoende parkeergelegenheid voor kinderwagens en buggy’s!

Gratis jaarabonnement

Door samen een boekje te lezen versterk je de band met je kind en werk je ook nog eens aan de sociale en emotionele ontwikkeling. BoekStart stimuleert daarom lezen met baby’s, dreumesen en peuters. Maak nu je baby (gratis!) lid van de Bibliotheek en krijg het leuke BoekStartkoffertje cadeau.

Rugzak cadeau

Ieder nieuw jeugdlid verwelkomen wij met een mooi cadeau: de DOK rugzak. Handig voor school of gym, of natuurlijk de boeken en dvd's die je leent bij DOK. Voor € 14,- euro per jaar (gratis met Delftpas) leen je een wereld aan materialen!
 

Deelnemen als ondernemer? Meld je voor 30 juni aan!