Week van de ontmoeting

Gepubliceerd op: 27 september 2022 12:49

De Delftse coalitie ‘Een tegen eenzaamheid’ organiseert voor de vierde keer ‘De Week van de ontmoeting’. Van 29 september t/m 6 oktober vinden activiteiten in heel Delft plaats om Delftenaren dichter bij elkaar te brengen.

Geniet op 4 oktober bijvoorbeeld van een mooi verhaal van Toon Tellegen, voorgelezen door een vrijwilliger van de Vliegende Bieb.

  • 4 oktober 10:30 - 11:00 uur
  • Ontmoetigscentrum Dock van Delft, Ezelsveldlaan 276.

Meld je aan door een mail te sturen naar Daniël Korving, d.korving@dok.info of bel 06 426 53 175.

lees meer over de Vliegende Bieb

verder op het programma

Alle activiteiten van ‘De Week van de ontmoeting’ staan in het teken van ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen. Iedereen is welkom. Want eenzaamheid aanpakken is in Delft een kwestie van samen doen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen met bingo of genieten van een natuurwandeling. Nieuw dit jaar is de ‘ontmoetingskoffie’ bij KopieKoffie in de Buitenhof. Bestel tijdens ‘de week van de ontmoeting’ een koffie voor jezelf en krijgt een koffie cadeau om te delen met een ander.

Toneelstuk Ongezien

‘De Week van de ontmoeting’ sluit af met het toneelstuk Ongezien in Zalencentrum GGZ, St. Jorisweg 2. Regisseur Sylvia Bos verwerkte persoonlijke verhalen en ervaringen van ouderen over alleen zijn in een voorstelling die door de ouderen zelf wordt gespeeld. Wethouder Joelle Gooijer opent de voorstelling. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje. Lees hier meer over het toneelstuk.

Delftse coalitie tegen eenzaamheid

De 'Week van de ontmoeting' is onderdeel van het landelijke actieprogramma ‘Eén tegen eenzaamheid’. In de Delftse coalitie tegen eenzaamheid werken maatschappelijke organisaties en ondernemers samen. Delft voor Elkaar, Humanitas, SSBO, Pieter van Foreest, de kerken en de gemeente Delft vormen de kern.

lees hier het hele programma