Worden wat je wil tijdens de Kinderboekenweek

Gepubliceerd op: 8 september 2021 16:28

Word jij later piloot, bruggenbouwer of danser(es)? De Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober is het ideale moment om hierover te dromen! En wij hebben natuurlijk een superleuk programma met een voorstelling, games en voorlezen.

Voorstelling

De voorstelling Worden wat je wil van Peet Vermeulen bestaat uit korte verhaaltjes, leuke muziek en natuurlijk veel grapjes. Vorige week was hij nog een koning, gisteren was hij Super Mario van de supermarkt, vandaag is hij brandweerman. En wat is hij morgen? De voorstelling is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 

DOK Voorhof: woensdag 6 oktober om 15.00 uur
OPEN: zaterdag 9 oktober om 14.00 uur

Wil je aanschuiven en ben je 13 jaar of ouder? Neem dan je coronatoegangsbewijs + je ID-bewijs mee. Omdat de 1,5-meterafstandregel is vervallen, is het niet meer nodig je als volwassene aan te melden.

Games en green screen

Welk beroep past bij jou? In de game Worden wat je wil kom je dat te weten! Neem een smartphone mee naar DOK, scan de QR-code op de poster en beantwoord de leukste vragen. Na afloop kun je op de foto met het green screen. In OPEN zijn ook nog twee andere games te spelen: het Beroepenspel en Mysteriespel. De games zijn voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Te spelen wanneer we open zijn!

Uitgebreid voorlezen

Natuurlijk lezen we extra veel voor tijdens de Kinderboekenweek. Op het podium in OPEN met liedjes en muziek en wanneer wie wil in DOK Voorhof. We staan te popelen! Komen jullie ook?

DOK Voorhof: wanneer wie wil
OPEN: woensdag 6 en 13 oktober om 15.00 uur en zaterdag 16 oktober om 14.00 uur