Oproep: DOK wil graag in gesprek met de inwoners van Delft!

Wij weten dat COVID-19 een grote impact heeft op de samenleving. Ineens ziet ons dagelijkse leven er heel anders uit. Wij gaan graag met je in gesprek over hoe de bibliotheek er ook in deze tijd voor jou kan zijn.

Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van onze online dienstverlening, zodat we ook in gekke tijden als deze een openbare ruimte kunnen zijn voor ontmoeting, verbinding, verhalen, leren en informatie. Wij willen dit samen met jou opzetten. Ben je tussen de 30 - 45 jaar oud en woon je in Delft? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! 

Praat online mee!

Graag nodigen we je uit voor een focusgroep – een interactieve bijeenkomst met ongeveer 10 deelnemers. De online sessie duurt ongeveer 2 uur en zal via ZOOM plaatsvinden. Je hoeft je niet voor te bereiden, al je wensen en ideeën zijn van harte welkom. Ook hoef je geen lid te zijn van DOK om mee te kunnen doen.

Bedankje

Als dank voor je bijdrage krijg je een verrassing van DOK!

Wanneer

De bijeenkomst vindt plaats via ZOOM, op maandag  15 februari van 19.30 - 21.30 uur. The Alignment House host deze online bijeenkomst.

Meld je nu aan!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan nu aan bij Anouk Hagenvoort, projectleider Taaleducatie, via onderstaand aanmeldformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Aarzel dan niet deze te stellen via hetzelfde formulier.

Lid van DOK