Vacature oproepmedewerker proeflokaal

Per direct, op basis van een oproepovereenkomst.

Het proeflokaal

Het proeflokaal serveert eerlijk eten en koffie met iets lekkers. Er is een simpele kaart met lunchgerechten taart en onze dranken, die de gehele dag te bestellen is. Er wordt gewerkt met verse producten en lokale ondernemers. We gebruiken zoveel mogelijk biologische producten en proberen zo min mogelijk afval te produceren, we gebruiken zo min mogelijk plastic.

Het proeflokaal

Het proeflokaal is de horeca in OPEN, het gebouw waar bibliotheek DOK en De VAK gevestigd zijn in het centrum van Delft. We serveren eerlijk eten en koffie met iets lekkers. Op dit moment is er een lunch- en drankenkaart. Er wordt gewerkt met verse producten en lokale ondernemers. We gebruiken zoveel mogelijk biologische producten en proberen zo min mogelijk afval te produceren.  

Over de functie

Voor ons proeflokaal zijn wij op zoek naar flexibele krachten voor het klaarmaken van bestellingen, bedienen en afruimen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het bieden van een gastvrije en educatieve horecaomgeving voor alle VAK-cursisten en DOK-leden, maar ook voor alle andere inwoners van Delft.

Jij bent verantwoordelijk voor: 

  • het zetten van koffie, maken van broodjes en andere uitvoerende werkzaamheden
  • het afruimen en schoonmaken van tafels
  • bij drukte het uitlopen van bestellingen die aan de counter gedaan zijn
  • bij grote drukte helpen met het schoonhouden van de keuken en de spoelomgeving

Uren en rooster

We zijn op zoek naar collega's die niet vast in het rooster staan, maar ingezet worden indien nodig. Je bent in ieder geval 1 dag in de week beschikbaar en op vrijdagavond. In het proeflokaal werken wij met diensten van 7, 6,5 of 5 uur. Deze diensten vallen binnen de openingstijden van het proeflokaal: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 22.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Salaris 

Als medewerker proeflokaal kom je in dienst van DOK. Een informele organisatie waar nieuwe medewerkers warm ontvangen worden. We bieden een nul-urencontract voor een half jaar, met mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken. De functie wordt betaald op inschaling van één jaar ouder jaar van het minimum jeugdloon. Dit betekent voor :

17 jarige €5,53 per uur,

18 jarige €6,64 per uur,

19 jarige €8,85 per uur,

20 jarige €11,06 per uur

en vanaf 21 jaar wordt ingeschaald in schaal 3.0 van de CAO en dat is € 11,65 per uur met uitloop.

Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een DOK-pas en een eindejaarsuitkering. 

Wordt jij onze nieuwe collega?

Stuur je cv en een korte motivatie t.a.v. Michelle Barendse naar werken@dok.info.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door ons niet op prijs gesteld.