Vacature opruimer

Voor onze vestigingen in Voorhof en Centrum is DOK zoek naar opruimers. Zoek jij een bijbaan? DOK is per direct op zoek naar enthousiaste collega’s die bij ons boeken willen opruimen.

Waarom opruimers belangrijk zijn

Een opruimer zorgt ervoor dat alle boeken die teruggebracht worden weer netjes in de kast komen te staan. Een belangrijke taak! Want boeken die ingeleverd worden willen we zo snel mogelijk weer in de kast hebben, zodat de volgende bezoeker ze weer kan lenen. Het is belangrijk dat dit netjes gebeurt. Mooi uitziende kasten nodigen uit om te snuffelen of gericht een boek te vinden. De kasten zijn samen met de medewerkers het visitekaartje van DOK.

Dit doet een opruimer

Je werkt tijdens openingsuren. Je sorteert, ordent en presenteert boeken en dvd’s. Je houdt de afdelingen netjes en verwijst soms een klant door. Je werkt samen met onze adviesmedewerkers. Zij weten elke vraag te beantwoorden.

Werktijden en locatie

DOK biedt een nul-urencontract, dit betekent dat je flexibel inzetbaar bent. Wanneer spreken we samen af, maar het is belangrijk dat je in ieder geval op zaterdag tussen 10:00 en 18:00 inzetbaar bent voor minimaal 3 uur. Als je daarnaast ook doordeweeks ’s ochtends of ‘s middags minimaal 3 uur kan werken is dat een pre. Je kan ingezet worden in beide vestigingen: Voorhof en OPEN.

Wie ben jij?

Je werkt graag tussen de mensen, bent klantgericht en kan er goed mee omgaan dat je het soms druk en soms rustig hebt. Door jouw open houding voelen klanten Je werkt graag tussen de mensen en kan er goed mee omgaan dat je het soms druk en soms rustig hebt. Je staat open om deze vragen te beantwoorden of ze door te verwijzen naar een collega. Je bent een aanpakker die in oplossingen denkt en goed zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Je bent minimaal 17 jaar oud en woont in Delft. Ten slotte ben je sowieso beschikbaar op de zaterdag en zo nu en dan doordeweeks en in schoolvakanties.

Wat bieden wij jou?

DOK is een informele organisatie waar nieuwe medewerkers warm ontvangen worden. We bieden een nul-urencontract voor een half jaar, met mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken. Je wordt betaald op inschaling van één jaar ouder volgens het minimum jeugdloon.

Dit ga je verdienen:

17 jaar € 5,53 per uur

18 jaar € 6,64 per uur

19 jaar €8,85 per uur

20 jaar 11,06 per uur

Vanaf 21 jaar word je ingeschaald in schaal 4.0 van de CAO. Dat is € 1896 per maand op basis van een 36 uur met uitloop. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een DOK-pas en een eindejaarsuitkering.

Past deze baan bij jou?

Stuur dan uiterlijk 6 juli aanstaande een e-mail naar werken@dok.info. Zet in de onderwerpregel dat het gaat om de vacature voor opruimer
We lezen daarin graag:

  • Wie jij bent en hoe jij je tijd besteedt
  • Waarom je graag opruimer wilt worden bij DOK
  • Per wanneer en op welke dagen je beschikbaar bent

Als je een cv hebt, stuur die dan mee. Heb je eerst nog vragen? Stuur dan een mailtje met je vraag en telefoonnummer, dan nemen we contact met je op. Het e-mailadres is werken@dok.info.