Vacature Proeflokaal

Afwasser

Het proeflokaal 

Het proeflokaal serveert eerlijk eten en koffie met iets lekkers. Er is een simpele kaart met lunchgerechten, taart en dranken, die de gehele dag te bestellen zijn. Er wordt gewerkt met verse producten en lokale ondernemers. We gebruiken zoveel mogelijk biologische producten en proberen zo min mogelijk afval te produceren, we gebruiken zo min mogelijk plastic.  

Over de functie 

Voor ons proeflokaal zijn wij op zoek naar daadkrachtig afwasser die snel snapt waar hij of zij nodig is. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het bieden van een gastvrije en educatieve horecaomgeving voor alle VAK-cursisten en DOK-leden, maar ook voor alle andere inwoners van Delft.  

Jij bent verantwoordelijk voor:  

  • het afwassen; 
  • het schoonhouden van de keuken en de spoelomgeving; 
  • het afruimen en schoonmaken van tafels;   

Uren en rooster 

We zijn op zoek naar collega's die niet vast in het rooster staan, maar flexibel ingezet worden. Je bent in ieder geval beschikbaar op donderdag en/of vrijdag tussen 12.00-17.00u.  

Salaris  
DOK is een informele organisatie waar nieuwe medewerkers warm ontvangen worden. We bieden een nul-urencontract voor een half jaar, met mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken. De functie wordt betaald op inschaling van één jaar ouder van het minimum jeugdloon. Dit betekent voor :  

17  jarige € 6,20 per uur,   
18 jarige € 7,45 per uur,   
19 jarige  €9,29 per uur,   
20 jarige 12,40 per uur   
en vanaf 21 jaar wordt ingeschaald in schaal 3.0 van de CAO Openbare Bibliotheken.   Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een DOK-pas en een eindejaarsuitkering.    

Stuur je cv en korte motivatie t.a.v. Michelle Barendse naar werken@dok.info.