Vacature Proeflokaal

Medewerker horeca

Het proeflokaal 

Het proeflokaal serveert eerlijk eten en koffie met iets lekkers. Er is een simpele kaart met lunchgerechten, taart en dranken, die de gehele dag te bestellen zijn. Er wordt gewerkt met verse producten en lokale ondernemers. We gebruiken zoveel mogelijk biologische producten en proberen zo min mogelijk afval te produceren, we gebruiken zo min mogelijk plastic.  

Over de functie 

Voor ons proeflokaal zijn wij op zoek naar flexibele krachten voor het klaarmaken van bestellingen, bedienen en afruimen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het bieden van een gastvrije en educatieve horecaomgeving voor alle VAK-cursisten en DOK-leden, maar ook voor alle andere inwoners van Delft.  

Jij bent verantwoordelijk voor:  

  • het zetten van koffie, maken van broodjes en andere uitvoerende werkzaamheden;  
  • het afruimen en schoonmaken van tafels;  
  • bij drukte het uitlopen van bestellingen die aan de counter gedaan zijn;  
  • bij grote drukte helpen met het schoonhouden van de keuken en de spoelomgeving.    

Uren en rooster 

We zijn op zoek naar een collega die niet vast in het rooster staat, maar flexibel ingezet wordt. Je bent in ieder geval 1 dag in de week beschikbaar en om de week op woensdag en/of zaterdag. In het proeflokaal werken wij met diensten van 7 uur. Deze diensten vallen binnen de openingstijden van het proeflokaal: maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 23.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.   

Salaris  

DOK is een informele organisatie waar nieuwe medewerkers warm ontvangen worden. We bieden een nul-urencontract voor een half jaar, met mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken. De functie wordt betaald op inschaling van één jaar ouder jaar van het minimum jeugdloon. Dit betekent voor:  

17  jarige € 6,20 per uur,  
18 jarige € 7,45 per uur,   
19 jarige  €9,29 per uur,   
20 jarige 12,40 per uur   
en vanaf 21 jaar wordt ingeschaald in schaal 3.0 van de CAO Openbare Bibliotheken.     
Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een DOK-pas en een eindejaarsuitkering.    

Stuur je cv en korte motivatie t.a.v. Michelle Barendse naar werken@dok.info.