doen bij DOK


agenda

Coderdojo

Programma Smaakmakers

Elke maand is er in OPEN Delft een CoderDojo! Kinderen van 8 tot 14 jaar kunnen hier gratis aan meedoen. Je leert programmeren, apps bouwen en nog veel meer!

De CoderDojo bij DOK in OPEN is gratis bij te wonen omdat het volledig georganiseerd en begeleid wordt door vrijwilligers (mentoren).

Er is beperkt plek bij de Coderdojo. Je kunt je steeds twee weken van te voren inschrijven.

Bekijk de eerstvolgende datum hier


blijf je ontwikkelen

gratis hoorcolleges

Thuis, maar toch willen blijven leren? Home Academy geeft hoorcolleges uit voor thuis en onderweg. Als DOKlid kan je gratis luisteren naar de hoorcolleges van Home Academy.

Home Academy

digitale bronnen

Duik in de literaire geschiedenis en raadpleeg handige naslagwerken. Bekijk de online erfgoedcollecties of verdwaal in het archief van Nederlandse kranten.

duik in de collectie

gratis cursussen

Speciaal voor leden heeft de Bibliotheek een interessant aanbod samengesteld. DOK-leden kunnen deze online cursussen gratis volgen.

Lees meer

Skoolzone

Kan jouw kind wat extra hulp gebruiken bij het maken een werkstuk of spreekbeurt? Vier middagen in de week zitten onze medewerkers in DOK Voorhof klaar om hen te helpen.

meer over Skoolzone

Coderdojo

Bij CoderDojo Delft leren kinderen programmeren, websites te bouwen, apps te ontwikkelen, programma’s te maken, games te maken en meer!

meer over Coderdojo

Digitale Huiskamer

Twee keer per maand kunnen senioren bij DOK Centrum terecht voor kleine en grote vragen over digitale media. Tijdens dit spreekuur (gratis, aanmelden niet nodig) is er volop ruimte voor vragen aan deskundige vrijwilligers van Seniorweb.

agenda digitale huiskamer