plan je bezoek


Openingstijden

DOK is open van maandag t/m zaterdag. Bekijk de openingstijden per vestiging via de knop hieronder.

alle openingstijden

Bereikbaarheid

Beide vestigingen van DOK zijn goed bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. 

DOK Centrum: Vesteplein 100, Delft

DOK Voorhof: Duke Ellingtonstraat 203, Delft

bekijk de route

DOK agenda


eten & drinken bij het proeflokaal

Zin in een koffie, een versgebakken koek of een kop soep? Het proeflokaal in OPEN is jouw tweede huiskamer in het centrum van Delft, waar mensen en verhalen samenkomen. We maken graag een heerlijke koffie of een verse tosti voor je. Lekker én duurzaam!

menu en meer


Living Library

Programma Smaakmakers

Bij DOK organiseren we regelmatig een Living Library. Het evenement waarbij je bijzondere gesprekken kunt voeren met mensen met een écht verhaal.

Ga eens in gesprek met een Levend Boek: iemand die in het dagelijks leven veel te maken heeft met vooroordelen, zoals mensen met een onalledaagse achtergrond of overtuiging.

lees meer

DOK in OPEN

DOK Centrum is gevestigd in OPEN, de culturele hotspot van Delft. In dit gebouw vind je niet alleen de bibliotheek, maar ook De VAK, centrum voor de kunsten, én ons eigen proeflokaal. Hierdoor is het er altijd gezellig druk en is er altijd iets te doen.

Bezoek bijvoorbeeld een lezing, bekijk een tentoonstelling of volg een dansworkshop. De meeste activiteiten zijn gratis!

bekijk de OPEN activiteiten

Informatiepunt Digitale Overheid

Heb je vragen over de Digitale Overheid? Dan kun je bij DOK terecht! Of je nu een moeilijke brief hebt gekregen of even niet weet waar je moet beginnen met het aanvragen van studiefinanciering: Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) helpt je op weg.

meer over het IDO


blijf je ontwikkelen

Skoolzone

Kan jouw kind wat extra hulp gebruiken bij het maken een werkstuk of spreekbeurt? Vier middagen in de week zitten onze medewerkers in DOK Voorhof klaar om hen te helpen.

meer over Skoolzone

Coderdojo

Elke maand is er in OPEN Delft een CoderDojo! Kinderen van 8 tot 14 jaar kunnen hier gratis aan meedoen. Je leert programmeren, apps bouwen en nog veel meer!De CoderDojo bij DOK in OPEN is gratis bij te wonen omdat het volledig georganiseerd en begeleid wordt door vrijwilligers (mentoren).

Er is beperkt plek bij de Coderdojo. Je kunt je steeds twee weken van te voren inschrijven.

meer over Coderdojo

Digitale Huiskamer

Twee keer per maand kunnen senioren bij DOK Centrum terecht voor kleine en grote vragen over digitale media. Tijdens dit spreekuur (gratis, aanmelden niet nodig) is er volop ruimte voor vragen aan deskundige vrijwilligers van Seniorweb.

agenda digitale huiskamer


DOK vanuit huis

digitale bronnen

Duik in de literaire geschiedenis en raadpleeg handige naslagwerken. Bekijk de online erfgoedcollecties of verdwaal in het archief van Nederlandse kranten.

duik in de collectie

gratis cursussen

Speciaal voor leden heeft de Bibliotheek een interessant aanbod samengesteld. DOK-leden kunnen deze online cursussen gratis volgen.

Lees meer