doen bij DOK


agenda

Delft Fringe

Programma Smaakmakers

OPEN is dit jaar weer locatie voor een aantal leuke voorstellingen van Delft Fringe. Van muzikant tot danser en van theatermaker tot cabaretier en kleinkunstenaar, je komt ze tegen in OPEN van maandag 6 t/m vrijdag 10 juni! 


blijf je ontwikkelen

gratis hoorcolleges

Thuis, maar toch willen blijven leren? Home Academy geeft hoorcolleges uit voor thuis en onderweg. Als DOKlid kan je gratis luisteren naar de hoorcolleges van Home Academy.

digitale bronnen

Duik in de literaire geschiedenis en raadpleeg handige naslagwerken. Bekijk de online erfgoedcollecties of verdwaal in het archief van Nederlandse kranten.

gratis cursussen

Bij CoderDojo Delft leren kinderen programmeren, websites te bouwen, apps te ontwikkelen, programma’s te maken, games te maken en meer!

Skoolzone

Kan jouw kind wat extra hulp gebruiken bij het maken een werkstuk of spreekbeurt? Vier middagen in de week zitten onze medewerkers in DOK Voorhof klaar om hen te helpen.

Coderdojo

Bij CoderDojo Delft leren kinderen programmeren, websites te bouwen, apps te ontwikkelen, programma’s te maken, games te maken en meer!

Digitale Huiskamer

Twee keer per maand kunnen senioren bij DOK Centrum terecht voor kleine en grote vragen over digitale media. Tijdens dit spreekuur (gratis, aanmelden niet nodig) is er volop ruimte voor vragen aan deskundige vrijwilligers van Seniorweb.