doen bij DOK


zomergedicht

Unis zit bij haar versie van het zomergedicht

Elke ochtend staat ie er weer, een levensgroot gedicht uitgestald op de centrale tribune in OPEN én op het raam in DOK Voorhof. Het doet denken aan koelkastpoezie: ieder woord van het gedicht staat op een apart plankje. Schuif met de woorden en maak er jouw eigen versie van!

gratis hoorcolleges

Als DOKlid kan je gratis luisteren naar de hoorcolleges van Home Academy.

activiteitenleren programmeren

Bij CoderDojo Delft leren kinderen programmeren, websites te bouwen, apps te ontwikkelen, programma’s te maken, games te maken en meer!

voorlezen

Voorlezen is voor kinderen een feest. Samen lezen is knus en gezellig, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. 

DOK labs

Een plek waar kinderen experimenteren, dingen maken, ontdekken en spelen met taal, kunst, cultuur en techniek.


inloopspreekuur

Voor extra ondersteuning bij het maken van een werkstuk of spreekbeurt, het leren van de Nederlandse taal of voor kleine en grote vragen over digitale media. 

Skoolzone

Kan jouw kind wat extra hulp gebruiken bij het maken een werkstuk of spreekbeurt? Drie middagen in de week zitten onze medewerkers in DOK Voorhof voor hen klaar om te helpen.

Taalhuis

Het Taalhuis in DOK Voorhof is er voor:

  • iedereen die (beter) Nederlands wil leren spreken, lezen en schrijven
  • ouders die hun kind graag zouden willen voorlezen

In het Taalhuis kun je ook terecht om te oefenen met elkaar of alleen.

Digitale Huiskamer

Twee keer per maand kunnen senioren bij DOK Centrum terecht voor kleine en grote vragen over digitale media. Tijdens dit spreekuur (gratis, aanmelden niet nodig) is er volop ruimte voor vragen aan deskundige vrijwilligers van Seniorweb.