over DOKons verhaal

Wij zijn DOK. Wij dagen je uit je maximaal te ontwikkelen, wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. We laten alle Delftenaren ervaren hoe leuk ontdekken en leren is, te beginnen met de nieuwe generatie. Taal en kunst en cultuur zijn daarbij onze focus. Die zijn onmisbaar voor persoonlijke groei én voor een beter begrip van de wereld om ons heen. Deze unieke combinatie zorgt voor inspirerende inzichten, nieuwe passies en verrijkende verhalen.

DOK is een energieke en uitdagende organisatie met eigen specialisten en een krachtig netwerk. We verbinden actief organisaties met elkaar en met Delft. Zo worden de krachten in de stad gebundeld en is het aanbod voor iedereen toegankelijk. We werken daarbij altijd vanuit onze kernwaarden plezier, innovatief, samenwerken, maatschappelijk verbindend en
daadkracht.

We zijn nauw verbonden met onze stad; via onze vestigingen, via scholen en via onze activiteiten bij mensen thuis. We zitten in de haarvaten van de samenleving. We houden van de inwoners, kennen de stad en blijven onze kennis steeds verdiepen. Maar we zetten ons niet alleen in voor de ontwikkeling van de individuele Delftenaar, we richten ons ook op de Delftse samenleving als geheel. Door nadrukkelijk aandacht te besteden aan wat mensen delen in plaats van wat hen verdeelt, bouwen we mee aan een inclusief Delft.

een gift doen

Wil je graag een gift doen aan DOK? Dat kan zowel voor DOK als voor jou voordelig uitpakken!

lees meer


Raad van Toezicht

De leden van onze Raad van Toezicht zijn als volgt: 

  • Pim Lubbers (voorzitter vanaf januari 2023) 
  • Hillie Beentjes
  • Rob Müller
  • Jamal Tchiche 
  • Kommer van Trigt

jaarverslagen en jaarrekeningen

Bekijk hieronder ons jaarverslag 2022 en jaarrekeningen:

DOK Jaarverslag 2022

DOK Jaarrekening 2020

DOK Jaarrekening 2021

DOK Jaarrekening 2022


wij werken samen met

DOK is een trotse samenwerkingspartner van

CoderDojo Delft realiseert samen met enthousiaste vrijwilligers een platform waar kinderen tot 14 jaar in een technische stad als Delft de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met een nog ontbrekend vak in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs: programmeren.

naar CoderDojo

Vestiging OPEN

De vestiging van DOK in het centrum is gevestigd in OPEN, aan het Vesteplein. In OPEN vind je ook De VAK en het proeflokaal.

meer informatie over OPEN