Klantenservice


contact en openingstijden

Alle contactgegevens en openingstijden van DOK in OPEN en DOK Voorhof op een rijtje.

gegevens wijzigen

Is er iets gewijzigd in je persoonlijke gegevens? Je kunt dit doorgeven door in te loggen via MijnDOK of op de Wise App op je smartphone.

lid worden

Meer informatie over onze abonnementen en lid worden. Er zit vast een abonnement tussen dat bij je past.


meestgestelde vragen

Heeft DOK ook een app?

Jazeker. In de Wise app zie je welke boeken je in huis hebt. Ook kan je via deze app boeken reserveren, verlengen en leesinspiratie opdoen.

Hoe lang mag ik de boeken houden?

Een sprinter mag je een week lenen. Sprinters kunnen niet worden gereserveerd of verlengd. Andere materialen mag je 4 weken houden en 2x verlengen, mits het boek niet gereserveerd is door een ander bibliotheeklid. Tijdens de zomervakantie wordt de leentermijn verlengd naar 6 weken. Met een Plus abonnement mag je je boeken (m.u.v. sprinters) 8 weken houden en ook 2x verlengen.

Hebben jullie ook muziek of films?

Bij DOK zelf kun je DVD's lenen. Via Muziekweb leen je CD's en ontdek je nieuwe muziek en bij de Filmbieb ontdek je nieuwe films en series. Aan het lenen van DVD's bij DOK en CD's via Muziekweb zijn extra kosten verbonden.

Bladmuziek hebben we niet in onze collectie.

Kan ik ook boeken lenen bij andere bibliotheken?

Met bijna alle abonnementen van DOK kun je lenen bij alle openbare bibliotheken in Nederland. Je hebt een geldig lidmaatschap nodig en een abonnement dat gastlenen toestaat.


tarieven

Van meer lenen dan je abonnement toestaat tot de kosten van het lenen van een dvd: je vindt het hier. Wifi is bij DOK altijd gratis!

wat heb ik geleend?

Kijk in de Wise App of op MijnDOK om te zien wat je geleend hebt en wanneer je je boeken moet inleveren.

abonnement opzeggen of veranderen

Wil je een ander abonnement of wil je opzeggen? We helpen je graag verder.

E-books of luisterboeken lenen

Met je DOK lidmaatschap kun je e-books en luisterboeken lenen via de Online Bibliotheek. Hiervoor moet je je bij de Online bibliotheek registreren met je pasnummer en je wachtwoord van DOK.

lees meer over de Online Bibliotheek

de bieb bij je thuis

Een bezoekje aan DOK is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ben je of ken je iemand die daar fysiek niet (meer) toe in staat is? Meld je dan aan voor de Vliegende Bieb, de boekendienst aan huis van DOK.

meer over Vliegende Bieb