DOK designers


over de DOK designers

DOK wereld, de jeugdafdeling van DOK, wordt steeds meer jóuw plek. Hoe? Daar denken de DOK designers samen met ons over na. Stripfanaten, verzamelaars, leesexperts en avonturiers komen zo'n 6x per jaar samen om te brainstormen, pizza te eten en workshops te volgen. Als DOK designer ben je bovendien een jaar lang gratis lid van DOK! 

afscheids pizza!

Maandag 1 juli hebben we de laatste pizzasessie met onze DOK designers gehad. Super jammer, maar wat hebben we veel plezier gehad en inspiratie op gedaan. 

Tijdens de pizza werd er gezellig gekletst en hebben we gevraagd wat de hoogepunten van afgelopen jaar waren. Dat waren: 'alles', 'de gezelligheid', 'de pizza's',  'de kinderboekenweek 2019 voorbereiden' en 'striptekenen'.

blogs

  • Speelobjecten ontdekken Bekijk details

    Maandag 3 maart zijn we bij elkaar gekomen om te kijken wat voor speelobjecten er allemaal zijn in OPEN. 23 maart komen we bij elkaar voor het vervolg van deze pizzasessie!

    Bekijk details van Speelobjecten ontdekken

  • Themaroute Bekijk details

    Afgelopen week zijn we weer bij elkaar gekomen om te bespreken wat we nou eigenlijk van de nieuwe themaroute in DOK Centrum vinden. We zijn van plan om zo'n themaroute ook in DOK Voorhof in te richten....

    Bekijk details van Themaroute