DOK designers


over de DOK designers

DOK wereld, de jeugdafdeling van DOK, wordt steeds meer jóuw plek. Hoe? Daar denken de DOK designers samen met ons een jaar lang over na. Stripfanaten, verzamelaars, leesexperts en avonturiers komen zo'n 6x per jaar samen om te brainstormen, pizza te eten en workshops te volgen. Als DOK designer krijg je bovendien een jaar lang een uitgebreid lidmaatschap waarmee je meer en langer boeken kunt lenen!

DOK designers-blog

 • De DOK designers van 2024 zijn gestart!

  Op maandagavond 5 februari 2024 zijn de nieuwe DOK-designers officiëel geïnstalleerd. Ze kregen hun naamkaartje, speciale bibliotheekpas, én we maakten de traditionele trapfoto. En het allerbelangrijkste:...

  9 februari 2024

 • Achter de schermen bij het Kinderjury Feest

  Op 17 mei 2023 was het Groot Kinderjury Feest bij DOK! Ben je benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe ging? DOK designer Saar vertelt hoe het was om het feest te organiseren.

  21 juni 2023

 • Groot Kinderjury Feest

  Wat was het Groot Kinderjury Feest geweldig! Er waren optredens van Tjerk Noordraven en de Groene Band, er waren ijsjes en popcorn, spelletjes en nog zoveel meer!

  22 mei 2023

 • Kinderjury winactie

  Op woensdag 17 mei wordt de winnaar van de Kinderjury bekendgemaakt: het allerbeste kinderboek van 2022. Maar wat nog veel leuker is, is onze eigen DOK wedstrijd: wie stuurt de origineelste boekrecensie...

  21 maart 2023

 • Wat doen de DOK designers?

  Geschreven door DOK designer Saar

  14 maart 2023