DOK designers


de pizzasessies zijn gestart!

De DOK designers zijn gestart met de beroemde pizzasessies! Met elkaar zijn we aan het brainstormen en ideeën ontwikkelen voor de Kinderboekenweek. Dit doen we door verschillende leuke en leerzame opdrachten waar je in de nieuwsberichten meer over leest. Deze sessies sluiten we af met een heerlijke pizza, welverdiend!    

De DOK designers zijn verdeeld in drie groepen.

 • De reporters nemen interviews af en maken blogs doormiddel van foto’s, filmpjes en verslagen.
 • De makers houden zich bezig met nieuwe ideeën ontwikkelen, brainstormen en kijken hoe je dat in de praktijk kan uitvoeren.
 • De opbouwers denken mee over de inrichting van de Kinderboekenweek. Zij zorgen er ook voor dat het werk van de makers goed in beeld word gebracht.

Nieuws

 • Themaroute Bekijk details

  Afgelopen week zijn we weer bij elkaar gekomen om te bespreken wat we nou eigenlijk van de nieuwe themaroute in DOK Centrum vinden. We zijn van plan om zo'n themaroute ook in DOK Voorhof in te richten....

  Bekijk details van Themaroute

 • Boekpromotie

  Maandag 11 november zijn we weer met zijn alle bij elkaar gekomen. Tijdens deze sessie hebben we aandacht aan onze lievelingsboeken gegeven.

  3 december 2019

  Bekijk details van Boekpromotie

 • Reis mee naar Anders

  Zaterdag 5 oktober was de feestelijke opening van Reis mee naar Anders. De DOK designers mochten deze dag hun bijdrage laten zien aan de gasten. Het was een geslaagde dag!

  11 oktober 2019

  Bekijk details van Reis mee naar Anders

 • De laatste voorbereidingen voor de Kinderboekenweek

  Maandag 30 september zijn we weer bij elkaar gekomen. Dit keer hebben we alle kunstwerken afgemaakt en ons goed voorbereid op de Kinderboekenweek.

  2 oktober 2019

  Bekijk details van De laatste voorbereidingen voor de Kinderboekenweek

 • Brainstormen over de Kinderboekenweek

  Op 9 september kwamen we met de DOK designers bij elkaar voor hun tweede pizzasessie. We bedachten onder andere kunstwerken voor de Kinderboekenweek.

  10 september 2019

  Bekijk details van Brainstormen over de Kinderboekenweek

 • DOK designers lichting 2017-2018 Bekijk details

  Benieuwd naar de pizza-sessies van de DOK designers van lichting 2017-2018?

  Bekijk details van DOK designers lichting 2017-2018

DOK designers

DOK designers werken samen met DOK en specialisten uit het veld aan het ontwerpen en verder ontwikkelen van de jeugdbibliotheek.

Samen zijn we een divers team dat bestaat uit zelfverklaarde leesexperts, boekverslinders, stripfanaten, boekverzamelaars, ontwerpers, speurtochtenbakkers, denkers en avonturiers.